- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smirty
tag
Akinek van hozzá ceruzája, milyen programot használ okmányok kitöltésére? Pdf kitöltésnél ha tovább küldöm ki lehet törölni a szöveget. Van ennek elkerülésére megoldás. Mintha kinyomtatott lapot scannelnék be, úgy értem.
-
Smirty
tag
válasz
MikeWazowski #3480 üzenetére
Akkor ezt hogy lehet nem hülyén megkérdezni, hogy mire használjátok az s pent??
-
Smirty
tag
Az s pent mire szoktátok leginkább használni?
-
Smirty
tag
Megérkezett!!
-
Smirty
tag
válasz
-FreaK- #3429 üzenetére
A törlés felirat alatt volt egy olyan lehetőség, hogy ismét megrendelem. Ezt megtettem, utána hívtsm az ügyfélszolgálatot és reklamáltam. Azt mondták intézik a dolgot és az első rendelésért fizetett összeget átcsoportosítják az új rendelésbe. Ha megérkezik írok, hogy mi jött pontosan :) lehet csak egy tok jön
-
Smirty
tag
Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy miért tórölték. Azt mondták nem tudják. A rendszer törölte. Megrendeltem ismét és ma jött email, hogy ma érkezik a csomag. Ha megérkezett írok.
-
Smirty
tag
Megrendeltem reggel és nyomkövetésnél írta hogy a rendelés törölve. Járt így más is?
-
Smirty
tag
S21 ultrán miért szaggat a tacticool játék???
-
Smirty
tag
Milyen érintőceruzák jók?
-
Smirty
tag
Májusi frissítésről nincs valami hír? Próbáltam guglizni, de semmi.
-
Smirty
tag
Az mitől lehet, hogy néha ha beszélek telón valakivel és elveszem a fülemtől hogy lerakjam, fekete marad a kép és hiába nyomok bármit nem világít a kijelző.?
-
Smirty
tag
Szegeden belvárosba nagyon jól ki lett építve. Munkahelyről tudom használni.
-
Smirty
tag
5g vel mi a tapasztalatotok merülés szempontjából?
-
Smirty
tag
A reklámba mutatták, hogy videobol lehet képeket készíteni. Ezt hogy kell?
-
Smirty
tag
5g vel mit tapasztaltatok? Mennyivel merül gyorsabban a telo?
-
Smirty
tag
Wqhd+ beállításnál mennyire merült a telefonotok? Érdemes beállítani?
-
Smirty
tag
Minden s21 ultra telefon használónak rossz a térereje? Azért kérdezem mert telekomos vagyok és bízom benne, hogy ennyi pénzért nem kell szarakodni a térerővel.
-
Smirty
tag
válasz
BusinessGuy #2353 üzenetére
1 kommentelőnek szarakodott? Remélem csak 5 hozzászólást olvastál el. Írj még kérlek ilyen okosságokat
Enyém ma érkezik, bízom benne hogy jó lesz. Kötözködni azt nagyon kell. A lényeg az volt, hogy van jó, meg van rossz telefon ezek szerint. Ez a beszélgetés részemről lezárva!
-
Smirty
tag
Ahogy olvasgatom az derült ki, hogy gyártottak kb 20 millió telefont ( ez csak egy kitalált szám) ebből jól működik kb 15 millió és a szerencsén múlik, hogy kinek milyen telefon jutott.
-
Smirty
tag
Akinél nem jó a szolgáltatás írja már le. hogy hol lakik.
-
Smirty
tag
S10e lesz lecserélve. Gondolom nagy változás
-
Smirty
tag
Van olyan aki megbánta, hogy s21 ultrát vett?
-
Smirty
tag
Hogy lehet legkönnyebben átköltöztetni a teló tartalmakat samsungról samsungra?
-
Smirty
tag
Helo! Melyik telefont ajánljátok? Melyiket érné meg jobban ár érték arányában? Samsung s20 ultra, Samsung s21 plus, vagy Samsung s21 ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest