Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lagabor11
csendes tag
Köszönöm a részletes tanácsadást, végig is mentem, meg is találtam a hálózati alap visszaállítást, hát azon kívül, hogy minden wifi és BT kapcsolatot újra be kellett állítanom, nem jártam sikerrel. APN is rendben van, nincs sok lehetőség vagy net vagy MMS
napokban voltam Voda üszin, hát, be volt kapcsolva, le is ellenőrizte, utána ott helyben kipróbáltuk és lám, saját telefonban nem, ügyintézői telefonba téve ment a VolTE... szóval a telefonban van a hiba, de az, mi okozza még nem lett megoldás. Ha van bármi még, örömmel veszem, valahogy jó lenne ezt megoldani. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Opel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Grafit, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest