- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Vicc minoseg, mar elnezest. Nekem is volt, szerettem, de par heten belul ugyanigy jartam. Az, hogy egy kivalo allapotu tokot egy gomb hibaja miatt ki kellett dobni az nonszensz es nem anyagilag hanem kornyezetvedelmi szempontbol. Ez tervezesi hiba, elvbol nem vettem ugyanilyet. (Mas kerdes, hogy a Nalia tokkal is ugyanigy jartam. A Nillkin Textured meg dobja le magarol a hatso bevonatot.) En meg mindig keresem a megfelelo vekony tokot a telefonra...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CsST: Mi az az instant túra?
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gaming notebook topik
- Retro játékok
- További aktív témák...
- Samsung S21 FE 5G Spigen tok+új kijelzővédő fólia
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Sansung s21 ultra
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest