- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ShadowX #1768 üzenetére
Függ szerintem attól is, hogy mennyire koszos (sima portól is akár) vagy nedves az ujjad, az is szokta befolyásolni a beolvasás pontosságát. Nekem a mostani telómnál megtörölt, de enyhén nedves ujjat kb egyáltalán nem olvas be (mondjuk ez oldalsó olvasó).
Ez az érintésre aktív jól hangzik, de ez akkor is bekapcsol érintésen kívül, ha értesítés jön?
bluemirage: Igen, erősen használatfüggő. Ha többet olvasol, mint amennyit görgetsz, akkor talán kevésbé meríti az akksit. Amúgy a képernyő polling rate, vagyis érintések érzékenysége is felmegy ilyenkor 120Hz-re? Vagy az állandóan annyi lenne?
Nagy dilemmában vagyok, mert igen jó áron van most szürkeimport 8/256-os, de még így is elég jócskán rá kellene fizessek a mostani telefonomra, ha váltanék, és fene tudja kell-e ez most nekem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Samsung S21 FE 5G Spigen tok+új kijelzővédő fólia
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest