- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
gainwardgs #8451 üzenetére
Nem az itt a gond hogy sok a fan, hanem az hogy nem hallgatod meg amit tanácsolunk. Jó csináltál egy cache wipe-t, bár abban én sem hittem hogy megoldja. Csak azért ajánlottam mert azt írtad hogy sok cucc van a telón. De egy fr- mindenképp ajánlott lenne, és valszeg megoldaná. Bár okozhatja a meleg is, tudniillik nyár van. És a telefon jobban melegszik terhelés alatt, főleg hosszabbra nyúló játéknál. Egy telefon nem erre van kitalálva feltétlenül. Ha meg mindenképp gamelni szeretnél akkor vegyél pl ROG Phone-t, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vicces képek
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Proxmox VE
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest