- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manieeec
tag
Köszi srácok, Simple Plus-al működik is!
Még annyi, hogy a Simple Plus nfc fizetését ki lehet tenni bixby gyorsgombra, úgy mint pl a wallet appot? Egyelőre keresem de csak az app főképernyőjét tudom berakni -
manieeec
tag
válasz
tamas.nick #34434 üzenetére
Kitöröltem és beregisztráltam újra a kártyát, sajnos most sem jó - egyből regisztráció után feldobja hogy csináljak Simple virtuális kártyát az NFC-hez.
És a bankkártyámnál továbbra se jelenik meg az opció h bekapcsoljam az érintésmentes fizetést.. Egyébként Revolutot hozzá tudtam adni Googe Payhez, de Curvenél akkor hozzá tudom adni a meglévő bankkártyám és automatikusan arról vonja le a pénzt? Akkor lehet ez lesz a befutó.
-
manieeec
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy se Simple app se Gpay-en nem működik az OTP-s bankkártyám beregisztrálása hogy telóval tudjak fizetni (S10+). Revolut simán megy, de arra nem akarok külön töltögetni mert plusz lépés. Simple-nél pedig feldobja hogy regisztráljak virtuális simple kártyát, és azzal menni fog, de akkor meg ugyanott leszek mint Revoluttal. Valakinek van valami tippje mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged