- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theodorci
tag
válasz
Balzsika47 #35026 üzenetére
Alapvetően nagyon jó a 10es széria szerintem, nagyon szerettem. Én február elején cseréltem le a 3 éves S10+t 23+ra. Akkor ilyen 3-4 óra SOTokat hoztam össze tök alap felhasználással (nem játszok, telefonálás, 2 SIM, chatprogramok, fb, stb). A 23 a kétszeresét tudja. De regalaxyba beadtam a 10et ahol cseréltek akksit ott még nem sikerült megtudnom így mennyire javult az üzemidő. összehasonlítani nem fogom tudni, mert nem én fogom újra belakni..
Arról tudj, hogy ugye nem jön több frissítés az S10ekre
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged