- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Gamepad
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
válasz
Massmurderer #17146 üzenetére
Persze, azért is mondom hogy egyáltalán nem csinál rossz képeket nappal a note 8. Bőven nagyon jó. A note 9 pedig még emelt is ezen. Szóval kollégának az lehet egy jó alternatíva többek között.
Én nem bánom hogy váltottam mert a szoftver nálam nagyon fontos tényező. Sokkal jobbnak érzem a One UI-t, mint az emui.
A szelfi kamera más kérdés... Hiába kapcsoltam ki a beauty módot Huawei-en... Olyan olaj festmény volt.... Mintha kötelező lett volna. Ráadásul nem tudta az autofocust. Az appertura is jobb a note 8-nál. Ég és föld a kettő a Note javára. A p30 pro-t nem néztem. De ha ott is ilyen elcseszett a szelfi kamera szoftvere... 😅
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged