Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-Mc2
tag
válasz
DaeMonS #2339 üzenetére
Szerk.: Sorry, a válaszra ment az új helyett..
Samsung minden termékeknél ez van.. Ígérgetés megy, pontos infó sosincs.. És általában a szolgáltató és a Samu egymásra mutogat, ha brandelt szoftvert vársz.. Sajna ezt meg kell szokni és türelmesen várni, sűrűn nézni a samfirmwaret.. -
bad-Mc2
tag
Én még nem, csak nexus7en próbáltuk egyszer nagybátyámmal, de beletört a bicska mert a Nexusban egybe van ragasztva az lcd-vel amit nem tudtunk.. Ezért is írtam, hogy érdemes szervizest is megkérdezni, hogy mennyiért vállalja, ha te viszed a panelt..
De passz, kérdés, hogy mennyit ér meg a kockázat..
-
bad-Mc2
tag
Ha lehet, akkor 4-5 ezer.. Ha nem akkor 25.. Ebayen legalábbis 4-5 ezerért árulnak érintő panelt, lcdvel meg 25ezer.. És mind2 verzióhoz küldenek szerszámokat is ahogy látom..
Gyanítom YouTube - on meg van hozzá videó is..
Vagy elviszed szervizbe és 30-50ezerért megcsinálják, de ez csak tipp.. Érdemes 1-2 szervizet megkérdezni.. Hogy mennyi, meg azt is, ha Te viszed a panelt, akkor mennyiért vállalják, hátha nyersz vele pár ezret..
-
bad-Mc2
tag
-
bad-Mc2
tag
Nagyobb kapacitású aksi=hosszabb töltési ciklus ennyi..
Nexusban fele ekkora aksi van(ha nem is fele de jóval kissebb) , ugyanúgy 2A-el és 5V-al töltöd, még szép, hogy az gyorsabban töltödik.. A root, meg ha nem kell hozzá Odinnal firmet feltenni, nem növeli a flashcountert, így a superuserben egy gombnyomás és unrootoltad is.. Custom rom, ha recoból kell feltenni akkor szintén nem gond mert az sem növeli a countert, annak a viszaállitása meg annyi, hogy felteszel egy stock romot Odinnal.. Mondjuk én a note-ra meghagytam a stockot.. Nekem eddig teljesen jól megy az N8000-en..
Visszatérve a mókolásokra, lehet romolgatni meg rootolni nyugodtan, mert elég könnyen visszaállítható, de akkor van gond, ha már nem tudod download módba bootolni a gépet és úgy kell szervizeltetni..
Egy dolgot nem tudtam eddig maradéktalanul megoldani és az a nyomtatás USB-n keresztül.. (HP nyomtatóval és nem samsunggal) erre van esetleg valakinek valami ötlete? -
bad-Mc2
tag
Sziasztok! Jegyztelő alkalmazást keresgélek...Ti mit használtok jegyzetelésre? S note nem rossz, valami hozzá hasonló kéne csak egy kicsit könnyebben kezelhetőre gondoltam..
Van valami ötletetek?Előre is köszi!
-
-
bad-Mc2
tag
válasz
Darko_addict #2179 üzenetére
Ahham, király.. Most ráleltem a sammobile-on a xeh re de az még csak mf1.. Lehet leszedem egy ml1 vagy 2őt.. Még meg látom..
Viszont repartos verziót tudtok esetleg?Illetve valami okosság valami hasznos infó egy újdonsült note-osnak?
A ceruza hegyeit mikor kell cserélni? Milyen fóliát és tokot érdemes venni hozzá?
Illetve mégoly dolog, hogy OTG képes-e? Pl. hogy pendrive-ot vagy bármi külsö perifériát tudok hozzá tenni? Előre is köszi az infókat! -
bad-Mc2
tag
válasz
koxminator #2175 üzenetére
Hali!
Öö.. De.. Valami hasonló... Arab vagy valami lehet inkább közel keleti.. (DXUCMB1)
De Pl. Független xeh romot sehol nem találtam.. Samfirmwaren sem volt magyar.. Honnan tudnék leszedni hozzá? Az ace2ömön simán mennek a dolgok, tehát már eléggé értem a témát.. Csak speciel ezt a vasat még nem ismerem annyira..Viszont nagyon jól jönne egy magyar független rom.. De sztem leszedek egy spanyol xxmj2-t..azzal csak nem lövök mellé..
Vagy van valami ötletetek, h. hogyan tudnék magyar nyelvet varázsolni rá? Custom romot nem szeretnék, mert még garis, így maradnék egy ideig a gyárin..
CM, jó cucc lenne, telomon nekem is cm 11 fut.. -
bad-Mc2
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.. vettünk egy n8000-noteot, de nincs benne magyar nyelv.. az lenne a kérdésem, hogy melyik hivatalos romban van magyar nyelv? Mert a samfirmware-n nem találtam, magyar független romot hozzá.. a német független romban, van magyar nyelv? mert angol függetlent sem találtam..
Repartos esetleg?
Előre is köszi!
Üdv,
bad-Mc2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest