Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• banhammer

veterán

válasz mexel #914 üzenetére

A füles csatlakozóját el lehet vezetni a tablet háta mögött is előre (ha érted mire gondolok).

A tápcsatlakozó sajnos elég hülye helyre került, töltés közben tényleg zavaró tud lenni.
    Én olyankor "fejjel lefelé" használom a tabletet.

A teszteknek nem kell hinni, állításuk szerint a nem végleges verziót kapták.
    Én nyomkorásztam a sajátom és nem horpadozott, nyekergett a tablet, erről a dologról egyszer már itt leírtam a véleményem.

Az üzemidő kb. 6, 6 és fél óra, de nem hinném, hogy valaki egy seggel végigül ennyi időt.

A kijelző szerintem nagyon jó, szép képe van, a beállítások között három féle színtónus (dinamikus, szokásos, film) közül lehet választani, kinek melyik jön be.

Nem Gorilla Glass, ha nem vésővel bökdösöd akkor nem karcolódik.
    Én ilyen tokot vettem hozzá, videó itt.

A legolcsóbban kérdésre nem tudok pontos választ adni, rákeresel a Google-val.
    A boltokkal érdemes vigyázni, mert trükköznek a garanciával.
    Pl.: egy év hardver és egy év szoftver garanciát adnak ami két év.
    Ami azért tréfás, mert egy atom biztos szoftverre, hogy a túróba adnak garanciát?
    Megveszed egy ilyen helyen a tabletet és egy év egy nap után megdöglik, viszed vissza a boltba és közlik vele, hogy a második év csak szoftveres problémára vonatkozik.
    Így Járás!
    Van egy méreg drága téglatested amit méreg drágán szervizeltethetsz, mert fukar voltál és sajnáltad a pénzt a két év garanciára.

Jelenleg itt (az árgép árai itt) a legolcsóbb a Note 10.1 és itt 100%, hogy kettő azaz 2 év garanciát kapsz rá.
    Ezt onnan tudom, hogy a múlt év végén volt a Samsung-nál egy akció, hogyha online regisztrálod a Samsung mobil készüléked akkor kapsz rá a két éven felül kettő azaz 2 hónap plusz garanciát.
    Regisztráltam a Note 10.1-em és pár nappal később biztos ami biztos alapon felhívtam a Samsung-ot, hogy tényleg két év két hónap a garancia és megnyugtattak, hogy igen annyi.
    Ezen kívül mivel prémium termék így ha valami baja van akkor futár hozza, viszi a készüléket vagy ha olyan a probléma akkor helyszínen javítja.

A modolt romokkal nincs tapasztalatom, tökéletesen meg vagyok elégedve a 4.1.2-vel.
    Ha lehet hinni a Samsung-nak akkor a 4.2 az 100%, hogy lesz rá és rebesgetik az 5.0-t is.

Új hozzászólás Aktív témák