-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Akkor még egyszer:
- A Samsung Pay app CSAK azokon a hálózatokon megy ahol él a szolgáltatás, a Google Pay-el ellentétben. Tehát VPN-el kitudod cselezni ha mondjuk amcsi hálóra mész fel, legalábbis kb 1 hónapja még ment most nekem se akar elindulni VPN-el sem.
- Ha fel is mentél a hálóra és elindult az app akkor SEM fogsz tudni magyar régióra kiállított kártyát hozzádni, legyen az akár Curve akár más, annyival lehet szerencse, hogy a Curve néhány esetben UK régiós kártyát adott annak lehet esélye, hogy megy de simán kinézem belőlük, hogy egyéb resztrikcók is vannak
Ha megy a Google Pay rendesen akkor minek a Samsung Pay? Én is Google Pay-ezek és cask óra miatt próbálkoztam anni a Samsung Pay-el
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest