- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trapi80
tag
válasz
xedamen #5662 üzenetére
Hasonló a helyzet nálam is. A fő kártya egy vodás flotta SIM, második egy Telenoros Hello Data kártya. A voda térerejével semmi bajom (Baja), elsősorban hang alapon használom, de van, hogy már mérgemből átváltok a vodás mobilnetre (200MB csomag), akkor mindig és mindenhol jó, fullon a jel és a 4G+ is hasít. A baj a másik slotban (helycserét próbáltam már) lévő Telenoros kártyával (szolgáltatással avagy a készülék sw-vel) van. Sokszor nem csatlakozik, nincs net! Segít a restart, az adat ki és bekapcsolása, repülő üzemmód. Ez mind 4G, 3G, 2G, automatikus választás alatt. Próbáltam a hálózati beállításokat alapra tenni, az sem vezetett eredményre, és a korábban említett SIM slot csere sem. Felhívtam mind a két szolgáltatót és a VoLTE szolgáltatást kikapcsoltattam a kártyákon.
Viszont! Amit megfigyeltem, hogy lényegesen kevesebbszer csinálja a "cserben hagyást" ha a kettes SIM-re a csak 3G van beállítva (H+). Esetleg ez megoldás lehet esetetekben is ha hasonló cipőben jártok. Mivel 9-es droiddal nem, illetve csak csekély ideig használtam Note 10+ készüléket, így nem tudok nyilatkozni, hogy azzal lett volna-e gondom.
Nagyon jó lenne ha ez megoldódna, mert problémát jelent a munkám során, mindennapjaimban. Arról már nem is beszélve, hogy nem egy Redmi 8 árú termékről beszélünk (hozzáteszem Xiaominál semmi ilyen jellegű gond nincs), valahol elvárom a pénzemért cserébe az alap szintű szolgáltatást s annak minőségét.....
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged