- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is egy halom gyerekem van. És eddig nem okozott bosszankodást normális fotót csinálni róluk. Most meg igen. És igen, most is jól esik visszanézni 4 évvel ezelőtti, note4 képeket, és -tök fura, hogy még azok is jobbak, mint a note 10+ képe. De ha szerintetek -tök normális ez a paintbrush húzott eminem séró, mindennemű effekt nélkül, én kérek elnézést.
Tudom, én vagyok a hibás, minek csináltam ennyire szőke gyereket. De az hogy lehet, hogy a note8 1.7 apertúrás kamerája simán jó képet tudott róla csinálni, ez meg elvérzik. -
Persze ezis egy nezopont. Nalam sem abbol all a nap hogy orankent fogom es fotozom a gyerkocot. Viszont mikor olyan szitu van akkor nagyon bosszanto egy ilyen osszegu telonal ezafajta vegeredmeny. En nagyon sajnalom , mert akartam venni sima 10est de igy nem vallalom be , marad a szifon.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest