Hirdetés
- OLED TV topic
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Monitor hiba topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
Nagyon egyetértek. Egy Samsung Gear S okosóra és egy S7edge telefon is gyári hibás volt, cserés lett nálam. Hivatalos forrásból, gyártói garanciával vásároltan meg is oldódott. GSM boltos himi-humi vételnél kenhettem volna a fogyasztói igényemet a hajamra első körben, max. jogi úton tudtam volna bármit is érvényesíteni, sok felesleges utánajárással és időveszteséggel. Ilyen értékű eszközöknél - számomra legalábbis - érdemesebbnek mutatkozik gyártói garanciális, hivatalos forgalmazónál vásároltat venni.
-
Hiába írod vastaggal szedve. A piacot nem érdekli. Vagy 5 különböző samsungom volt hivatalos magyar forrásból, egyösszegben kifizetve, magánszemély nevére szóló számlával, samsung garjeggyel. Amikor el akartam adni őket, vissza lehet nézni a hardver aprón, le se szarták reális áron, mert tele volt a kínálat kinti, gartalan, részletre hozott szolgáltatós telefonokkal, jóval olcsóbban. Csak nyomott áron tudtam eladni őket.
Irhattam volna én ugyan ezt vastaggal szedve, szinte mindenki csak az árát nézni.Most például egy Note 10+-t mutass ami Valóban 2 év garos, nem szolgáltatós a hardveraprón! Figyelem, mióta megjelent a teló, egy sem volt. Kettő volt, amiről ezt állították, de kamu volt. Az egyik cégnévre szólt és valami trükk volt a számlán, nem egy összegben volt fizetve. A másik most is fent van, arról nem mondok véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Steam Deck
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest