Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13853 üzenetére
Én vettem volna a 20-as sorozatból, ha lenne belőle olyan kis változat, mint a sima Note 10-es, de sajnos ilyen nincs (meg nagyjából más típus esetén se). Én képes voltam visszafelé váltani (gyorsabb prociról, 90Hz-es kijelzőről) a Note 10-re, pusztán csak a méret miatt (meg persze tetszik a szögletes kinézet is). Épp ma kaptam vissza a szervízből azt a telót amiről váltottam, mert gariba cseréltettem az akksit, mert már nem bírja a gyári értéket (igen, van olyan gyártó aki így is kicseréli gariban az akkumulátort, és fizeti a háztól házig szállítást
).
itt van a kezemben, frissítem épp a legújabb szoftverre, és azért fáj a szívem érte, mert nagyon jó telefon, de egyszerűen a mérete és súlya nagy, főleg zsebben hordva. Note 10-es ebben verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő