Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
novinyul
üzenetére
van ilyen is és egyetértek, mérete ellenére jó fogni benne a telefont, a gumis szél nem dísz, de letört vagyis lejáratos lett az egyik vagy mindkettő kitámasztó és úgy már nem tetszik. Illetve rámjött a vékony tok mizéria. Utóbbi miatt próbáltam a gyári szilikon tokot is. Vékonyságra kiváló, de nem volt olyan jó a fogása, tapadása, mint a bőrnek és "kiszakadt" az egyik sarkán a túllógás, zsebből ki-bevétel alatt. Próbáltam egy Spiegen átlátszó szilikont is. Megint csak a bőr jobb fogásra, de nagyobb probléma volt ahogy a szöszt gyűjtötte. Sajnos oldalt is bemenet, a hangszórónál (fent) meg egy fura kis tető van, ott meg megállt a szösz és tartottam tőle, hogy amiatt esetleg, ha kicsit is de eltömíti azt. Nillkin Nature szilikonokat amúgy kedvelem, de az oldalt bejutó szösz, kosz, akármi, nem tesz jót az üveggel.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van ilyen is és egyetértek, mérete ellenére jó fogni benne a telefont, a gumis szél nem dísz, de letört vagyis lejáratos lett az egyik vagy mindkettő kitámasztó és úgy már nem tetszik. Illetve rámjött a vékony tok mizéria. Utóbbi miatt próbáltam a gyári szilikon tokot is. Vékonyságra kiváló, de nem volt olyan jó a fogása, tapadása, mint a bőrnek és "kiszakadt" az egyik sarkán a túllógás, zsebből ki-bevétel alatt.