- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
$atirka #11951 üzenetére
"Tehát ha például nem a kikapcs gombbal nyomod ki, hanem mondjuk a nova launcher gesztus vezérléssel altatod be a telefont, akkor mindig jelkódot fog kérni."
Ez nem igaz! Én a Nova launcher kettős koppintásával zárom le a telóm és feloldás az ujjlenyomattal működik, nagyon ritkán kér megerősítést feloldáskor mintával. -
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #10572 üzenetére
Ha vaóban a CP melett döntesz , vigyázz mert egy teljes napig ha megoldható ne nyúzd a kijelzőt. De fogják mondani és komolyra kell venni . Utána is még egy két napig " foltos " lesz ,mert párologni fog a zselé Én mindkét telefonomra nyá időben tetettem fel és így is napok teltek el ,mire teljesen kikeményedett . Óvatosan LCD tórlő kendővel símogattam le a kipárolgó matériát.
Szval , csak óvatosan ! -
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #10542 üzenetére
Konkrétan ezt,amit mutatsz nem isemerem......Az üvegfóliáról eltérőek a tapasztalatok abban a tekintetben,hogy érzékeli/nem érzékeli. Nekem Note 8 -on UV ragasztós volt és érzékelte. Annyi a titka,hogy felrakásnál a zselét erősebben szét kell oszlatni és nem lesz annyira vastag az anyag azon a részen. A hátránya pedig egyértelmű tapasztalatom,hogy a lehajló ívnél irritálja az ujjunkat. Magyarul ott éles .
Úgy adtam el és sokat agyaltam a Note 9 fólia cserénél mit tegyek fel. Átnéztem sok lehetőséget és a MediaMarkt - os [Clear Plex] fóliát tetettem fel. Nem olcsó ,de Nekem bevállt. Így most Note10+-on is ezt használom a kijelzőn és a hátlapon is. Van két lehetőség a választáskor. Van olyan,ami az széleire nem ér rá , illetve , ami a széleire is ráhajlik. Én az utóbbit használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 11
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Assassins Creed Shadows Collectors Edition Xbox
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest