Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parts
tag
Esetleg ezek a funkciók csak custom kernelnél működnek? Mert a telefonon stock kernel van. Néhány kérdés:
- melyik kernelt volna érdemes felrakni?
- belakott telefonra lehet-e kernelt felrakni, vagy csak tiszta rendszerre (mert akkor lehet, hogy inkább a JellyBlastot kellene telepíteni)?
- kernelt símán lehet cserélni, vagy kell pl bootloadert nyitni (Samsungokat nem ismerem)?
- Jelly Plusra tudtok-e felrakható témát (ilyenre gondolok, mert pl a power menü nagyon rosszul látható a sötétszürke háttéren fekete gombokkal)Ha valaki tud ezekre választ, megköszönöm.
-
nggabi
félisten
ugyanezt sz0ptam végig egy y-al valamelyik nap. letöltöttem 4x az új gyári romot, próbáltam többféle géppel, odinnal... maga a rom sz@r.
még próbáld 3.04es odinnal, ha nem megy felejtsd el. rakd vissza valamelyik régebbit amelyik még jó.
de a com port se igazán jó. 10 alatt kéne h legyen. dugd másik kábellel másik portra.
-
Atti1112
aktív tag
Én is feltettem a függetlent az I re ,nekem sem nyitja a home a locksreen-t,viszont az ismeretlen források,pipa,az úgy marad,megjegyzi.
Hanz : root után tedd fel a link2sd progit.Erre a telóra ez jó app.Sosem fog elfogyni a memóriád,hacsak nem 100+ progit raksz rá.De jól kell beállítani,hogy jól tegye a dolgát.A kies meg felejtő,ahogy NG is írta ! A CM és társai,meg csak időtöltésnek jó.Később úgyis visszarakod a 2.3.6-ot -
nggabi
félisten
más telóra se tölt romot, asszem pár hete hallottam ilyesmiről más fórumban.
a cwm elvileg lehet h nem települ fel hanem reboot után a gyári recovery jön be újra. érdemes lenne a gyári szűz T-s romot lementeni cwm-ben (nanadroid backup), később még jól jöhet.az enyém már nem egészen "szűz"
gyos i-s teszt: skype hibátlan, tiszta rajta
sebességgel nincs gond, vegyétek bátran
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest