Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
harmless #6862 üzenetére
miért ne lenne érdemes? ha telenoros kártyád van simán
meg ha másféle akkor is
krisz1019: neked kell eldönteni, ha komplett romot raksz ugrik minden (kivéve ha rootolsz és elmented pl titanium backupal).
rom frissítéskor elvileg új battrystats file kerül a telóra.
vagy lehet törölni a batterystatsot root explorerrel, amihez szintén root kell. a file a data/system mappában van, teljesen feltöltött akksival kell kitörölni, a rendszer utána magától megcsinálja újra.
[link] itt egy érdekes cikk erről, nem tudom de nekem mindig javult a kijelzés a kalibrálástól.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
nggabi
félisten
válasz
harmless #6644 üzenetére
a kijelzőnek nincs köze a teló színéhez
de egy tanácsom a jövőre nézve (a többiekek is) sose vegyetek különleges színű telót! pl pink (fetmen?
), zöld, fehér... legyen fekete vagy max szürke mert a többit egyszerűen kínszenvedés eladni...
a mininél a szürke-fekete az alap én olyat vettem, kapott asszony egy csinos pink flippes tokot rá (gyááádesukár
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest