Új hozzászólás Aktív témák
-
halig12
tag
válasz
UfoZoli #9447 üzenetére
Ragaszd le a teló sarkát egy fekete szigszalaggal
Amúgy erre én is kíváncsi lettem volna korábban, mert nekem is megcsinálta.
Külföldi oldalakon böngésztem, de nem találtam megoldást.
Volt egy olyan, hogy kapcsoljuk Recovery menübe, majd wipe cache, mert akkor kitörli amit letöltött, majd újraindítva a telót nyomjunk a frissítésre, és hibával leáll, aztán eltűnik.
De basszus feltelepítette így is, nem tűnt el a letöltött csomag. Szóval utána telepíthettem fel újra a 4.4.4-et.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Apple MacBook
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Witcher topik
- Sorozatok
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest