Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
Továbbra is így vagyok a dologgal, hogy érne a telefoncsere, de egyszerűen jó árban nincs olyan, ami meg is érné, ehhez képest..
-
-
fil
őstag
válasz
bringasisti #4970 üzenetére
Próbáld ki. Vedd fel újra az ujjlenyomatokat. Idővel változhat az olvashatósága. Én is jártam úgy ,hogy mikor a kertet rendeztem és sokat dolgoztam olyan munkát ami megviselte a kezeimet, néhány naponként újra fel kellett vennem mert nem tudta értelmezni.
-
bringasisti
őstag
válasz
ontheground #4969 üzenetére
Ujjlenyomat feloldást beállítottam, és minden alkalommal azonnal intézte a dolgát, majd egy idő után alig reagált rá, most meg kiírta hogy 5 sikertelen próbálkozás miatt pin kódot kér. Minél többet használom annál rosszabb a találati arány! Talákozott valaki hasonlóval?
-
jupp008
senior tag
válasz
ontheground #4965 üzenetére
OTG képes.
Szerintem felesleges "kímélni" más töltővel. -
ontheground
tag
Sziaszok. Vettem egy ilyen telefont még a nyáron egyik ismerősömtől, ő egy másik Samsungra cserélte. Akkor járt le a hűségidő, szépen ki is függetlenítette a Telenor. A kérdésem az lenne, hogy közepes használat mellett érdemes tölteni a 9V-os gyorstöltőjével, vagy inkább rakjam át egy Samu régi 5V/2A töltőfejre a kábelt? Melyikkel fogja tovább bírni élettartamban? Mennyi lehet a különbség? Valakinek esetleg van tapasztalata? A töltési idő hosszabbodása nálam nem probléma, azt kibirom, ha így tovább fogja bírni élettartamban az akksi. Valamint, még egy kérdés. Spec. kábellel ez OTG-re alkalmas? Vagy felejtős?
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. tud valaki olyan asztali töltő dokkolót ami tokban is rendesen tölti a telót?
-
mikrofon
veterán
Szia,
Sony Xperia x10 II lett két fontos ok miatt: méret és IP68
Nagyon kellemesen használni . Viszont egy dolog már most hiányzik. Mégpedig hogy lezárt képernyő mellett is látszódott az A8-on az idő és dátum. Az oldalsó ujjlenyomat olvasót még szokni kell, mert még megszokásból hátul taperászom. -
mikrofon
veterán
nah meglett az utód így maradtak nálam ilyen olyan még nemhasznált védőeszközök (tokok és üvegek) amikre már semmi szükségem ....
-
tghwinner
csendes tag
Amennyire későn kaptuk meg az augusztusi frissítést, olyan gyorsan megkaptuk a szeptember havi biztonsági frissítést Telekomnál. Tegnap hajnalban telepítettem is.
-
Atos23
senior tag
Van egyáltalán bármely mai telefonban normálisan használható (pl. jól látható helyen) értesítési LED? Nekem nem jön be az always on display használata az értesítési LED helyett. Nem rég egy Xiaomin láttam még LED-et, de azt a készülék külső kávájára tették, tök értelmetlenül.
Amúgy én csupán egyetlen dolog miatt cserélném az A8-at, mégpedig az hogy a Telenoros előfizetésem használata esetén a térerő érezhetően gyengébb egy mai műanyagházas telefonétól. Ez sajnos befolyásolja a mobilnetem minőségét.
Adótorony közelében simán töltök az A8-al is 150Mbit/sec-el, de távolodva egy műanyagházas gép sajnos lealázza. Volt nálam két hétig egy Galaxy A30s, a mobilnet minősége összehasonlíthatatlan volt azzal, mint mikor csak az A8-al használom a SIM-kártyát. -
mikrofon
veterán
válasz
GEPESZ66 #4952 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok. Nekem is lejárt a 2 év ráadásul sajnos nem nagyon tudok még maradni mert Kontakthibás az usb-c csatlakozó és mintha az aksi is kicsit döglődne.
Szerintem egy nagyon jól eltalált céges telefon ez az A8. Mikor én kaptam két éve elvileg ez nem fért volna bele a keretbe mert a max az a6+ volt. De szerencsére logikus erveléssel sikerül a kontrollert meggyőzni, hogy két évig kell használni ez pedig j biztosan jó lesz.Egyébként pont a méret és az ip68 miatt most a Sony Xperia x10 II - t választottam. A dual miatt magán célra is használom. Három gyerek mellett meg időnként nagyon jó az az ip68 meg egy masszív tok....
Lehetne egy a61 a71 arán csak mondjuk olcsóbb Hardware-rel és helyette ip68 + max 6" kijelző....
Ráadásul most a győzködés is kizárva mert nem találtam olyat ami kicsit a keret felett van de tudja azt amit kellene...
-
tghwinner
csendes tag
-
GEPESZ66
veterán
válasz
tghwinner #4951 üzenetére
Nekem az A8 2018 céges telefon volt.
Mivel lejárt a 2 év, kaphattam volna A41-et, ill. kis ráfizetéssel A51-et.
Az A51-et választottam.
Az A41 kb. hasonló méretű lett volna, mint az A8 2018.
Elég sokat netezek rajta, ezért lett az A51.
Kicsit kényelmetlenebb a mérete, de még elviselhető.
Ha nem járt volna le a 2 év, akkor maradtam volna az A8-nál.
Az A8 2018-at a fiam kapja meg, A5 2016-ot váltja nála.
A feleségem most viszont A41-et kap, a mérete miatt.
Eddig mindig Ő örökölte a 2 éves céges telefonjaimat, most is még az A3 2016-ot használja. -
tghwinner
csendes tag
Ezek miatt nem cserélem én se az A8-at, pedig sokszor elgondolkodtam rajta. Plusz teljesítményre nincs szükségem, a telefon mérete szintén megfelel, az aksija is jónak mondható (tölteni tudom azokon a helyeken, ahol szükségem van rá), telefonálni tudok vele (2 SIM kártyával, céges és magán hívások tömege), így nekem nem éri meg a váltás. Az első komolyabb telefonom és az A szériában sem jelent meg annyira masszív és prémium érzetű telefon, mint az A8 2018. Nem hiába volt "csúfolva" S8 mini-nek. Barátnőmnek A51-e van, kezembe vettem egy párszor, de az újabb Android verzióra való csábítás nálam nem ok egy új készülék vásárláshoz. Az S10e-vel szemeztem korábban, de arról is letettem. Az A8-ba bele tettek apait-anyait.
-
oykawa
tag
válasz
mikrofon #4947 üzenetére
Galaxy A71
De sajna kompromisszumos, műanyag hátlap, nincs IP védettség (vízállóság), nagy lett a teló
ezek miatt én is erősen gondolkodok, hogy mi legyen... -
mikrofon
veterán
Sziasztok,
Ilyen telefonom van és eljött az ideje a cserének. Mi most ennek az utódja, vagy mi az amit ezen a szinten most venni érdemes helyette?
-
Sziasztok.Miért van az hogy egyes videókat nem játszik le a telefon?Rá klikkelnék az indító nyílra a videó alatt de nem indítja el vagy ha igen hang van kép nincs.Youtube videókat gond nélkül lejátsza.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Hiába van beállítva az képernyő tartalom automata elforgatása, nem működik.
Van olyan app amivel a szenzort le lehet ellenőrizni?
Vagy kalibrálni kellene? -
Bohus
aktív tag
válasz
tghwinner #4940 üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
A Samsung Cloud gyakorlatilag csak a helyet foglalja, most már maga a Samsung is unszolja az embert, hogy cserélje le a OneDrive-ra. Azzal meg én nem vagyok kibékülve, mert csak egyirányú a sync, helyette a OneSync-et használom, nekem kétirányú szinkronizálásra van szükségem. A OneSync-nek viszont elvan magában, a működéséhez nincs szükség a OneDrive-ra, így számomra az is csak egy ballaszt a rendszerben. Egyenlőre kikapcsoltam őket.
Samsung Account page továbbra is használhatatlan. Be lehet lépni, a kétlépcsős ellenőrzés mellőzését hetek óta figyelmen kívül hagyja, My Account Info belépés 500-as hibát ad a böngészőben, account törlés elérhetetlen. Zero support.
-
tghwinner
csendes tag
OneDrive és a Samsung Cloud a Pie rendszer részét képezi, de ki lehet kapcsolni.
Rootolást még nem csináltam, de nem is érzem szükségességét. Pie rendszerrel is fürgének érzem a telefont, 2 SIM kártyával használom. Felesleges alkalmazásokat töröltem és kikapcsoltam, a tárterülete elegendő. Az aksi üzemideje folyamatosabb kijelző használat esetén csökken drasztikusabban. Töltésre mindenhol van lehetőségem, így ez sem probléma számomra.
A Samsung profil törlését szintén nem próbáltam. -
Bohus
aktív tag
Nálam még Oreo fut a telefonon (szándékosan). A Pie alatt a Onedrive és a Samsung Cloud is előre van telepítve?
Ezen leírás alapján rootolta már valamelyikőtök a készülékét?
Más. Próbáltam törölni a Samsung profilomat online a samu honlapján, de nem ment. A hulladék website a törlésre kattintva 404-es hibát ad. Chrome és Firefox alatt egyaránt ez az eredmény.
-
tghwinner
csendes tag
Telekom, júliusi frissítés elérhető.
-
unlock
csendes tag
A jelzőhang kiválasztásánál alul van egy kapcsoló ott elvileg ki lehet kapcsolni.
-
flyer12
tag
Sziasztok!
Kb egy hónapja egy frissítés után, az ébresztő mindig bemondja az időt(angolul, női hang) de én ezt nem kapcsoltam be, és most azt sem tudom hogy hol lehet ezt kikapcsolni. Tudja ezt valaki? Köszönöm ha valaki tud segíteni ebben! -
tghwinner
csendes tag
Telekom, júniusi frissítés települt ma az A8-ra.
-
bringasisti
őstag
Ujjlenyomat olvasó be volt állítva de töröltem, és egy másik újjam lenyomatát használom. Az előző ujjlenyomat törlésekor eltűnik a telefonból vagy csak nem válik láthatóvá? Konkrétan ha megtörik a telefont akkor a korábban beállított banki belépés miatt fájhat a fejem ?
-
Sanyi.mTs
addikt
Utólag okoskodás: mSD-re mentse a teló a fotókat. Kijelző törés esetén csak kiveszed a kártyát.
-
Gergello
addikt
Ötletes. Sajnos még a telefonra beállított gmail fiók jelszavára sem emlékszem, ehhez nincs is másodlagos email cím se beállítva. Ha lenne Google drive mentés, így akkor sem tudnék hozzáférni.
Ez ilyen worst case scenario abszolút.
Anyagilag biztos nem éri meg kijelzőt cseréltetni, de úgy tűnik nincs más mód.
Kijelzőcsere után eladom, akkor minimalizálható a veszteség.... -
Atos23
senior tag
válasz
bringasisti #4925 üzenetére
Ugyanezzel küzdöttem az előző Samsungomnál. Ha be voltál jelentkezve a Samsung Cloudba, akkor a https://findmymobile.samsung.com/#home oldalon keresztül lehetőség van távoli képernyőfeleloldásra, biztonsági mentés indítására a felhőbe, stb.
Mindig jelentkezzetek be a Cloudba, életmentő lehet kijelzőtörés esetén.
-
Gergello
addikt
válasz
bringasisti #4923 üzenetére
Ja, vagy a Google driveba mentettem volna mindent azonnali szinkronizációval. Ez most nem sokat segített.
Az ilyen recovery programok sem jók, mert csak régi készülékekhez való...
Ki kell cseréltetni a kijelzőt és úgy backup, hátha egy 30k betakarja. -
Gergello
addikt
Sziasztok !
Sajnos betört az A8-asom kijelzője. Szeretném lementeni róla képeket. Gépre kötöm usb-vel, felismeri, de ugye nem tudok rányomni a telefonon, hogy engedélyezi a hozzáférést így a gép nem látja a tartalmát.
Hogy lehetne mégis lementeni ? -
DrDobos
őstag
A masfel eves mult telefonom a picit gyengeljedo akksijan kivul, mint elso "problema" jott fel a következő..:D Néhány naponta, akkor is ha nem tortenik kikapcsolás/ujrainditas, elfelejti a kepernyo zarolasi idejenek beallitasat, es ledobja maganak 30mp-re..:D ennyi baj legyen.
-
RBJ
addikt
És ki vesz használt telefont?
Én visszapártoltam kínai vonalra. Redmi note 8 pro lett. Most költözök, lakom be.
Majd A samut garanciáztatom a hangszoró miatt és a rezgő motor miatt.
Ha kapufa lesz előveszem a redmi t. -
Atos23
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy megválok az A8 2018-tól, vagy elteszem tartalék telefonnak. Aki mostanában lecserélte, megmondaná, hogy mennyiért tudott kiszállni belőle? Olyan árat szeretnék rá belőni, amiért nem árulgatom hónapokig, hanem el is viszik, mégsem nagy bukóval. Patika állapotú, fekete, még ~ egy év garival, most tesznek bele éppen új akkut szintén gariban. Arra gondoltam, hogy ha visszajön, 45k-ra teszem fel Hardverapróra. Ez reális?
Egyébként egy ajándékba kapott A30s lesz helyette.
-
tghwinner
csendes tag
Nálam a Hívásátirányítás nem működik a másodlagos kártyámon:
"Nem sikerült olvasni az adatokat
Hiba történt. Ellenőrizze a SIM-kártyát vagy a hálózati kapcsolatot, és próbálja újra."
Valami ötlet, esetleg? Az elsődleges kártyám Telekomos, a másodlagos Vodafone. -
Sdi
addikt
Nekem 2,5 éves és eddig kutya baja sincs, csak aksi lett kicsit gyengébb, pedig én is dzsuvás helyen dolgozom.
-
RBJ
addikt
Nekem szeptemberben lesz 2 éves de már recseg a hangszóró plusz eltűnt a rezgőmotor is.
Innentől kezdve maradok kínai vonalon.
Lehet a munkakörülmények de elvileg por és cseppálló többet kellene bírnia mint a normál készülékeknek. -
monti0222w
addikt
-
csodavas
tag
válasz
monti0222w #4905 üzenetére
Én nem tudom mi lett vele, de néha a böngészés os siralmas....
-
monti0222w
addikt
Sajnos az asszonyén is belassult a rendszer, az aksi is eléggé legyengült, így mivel esedékes volt, a hűség idő is lejárt, tegnap be mentünk a vodához és egy kis utánajárással elhoztuk egy S10 Plus-t, megköszönöm az itt létet. Köszönöm.
-
csodavas
tag
Sziasztok!
Lassan közelítek a 2 év felé, és elkezdett zavarni egy két dolog. Amikor csörög a telefon és felveszem akkor eltelik pár másodperc mire a bejövő hívás felirat átvált és elkezdi számolni az időt amivel nem is lenne baj csakhogy amíg telnek a másodpercek nem történik semmi, tehát én felvettem de még nem tudok beszélni. Valakinél előfordult már ilyen hiba?
Apró laggolások egyre sűrűbbek illetve az akku teljesítménye is szépen romlik. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. -
Forestjo
senior tag
válasz
monti0222w #4898 üzenetére
Jó masina!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest