Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Egész jó kis teló lett, majd ha bekerül szolgáltatói kínálatba akkor csak kitalálnak rá valami jó konstrukciót. Nekem igazából az optikai stabilizátor hiányzik, nagyon jó szolgálatot tud az tenni alkonyat után, a többi részével igazából nincs bajom. Igen, más tényleg jobb hardvert ad ezért a pénzért, ezt elismerem. Viszont ha ebben a kategóriában kéne választanom akkor komolyan gondolkodóba ejtene egy A8+ (más kérdés hogy bár nem vagyok igazából fanboynak mondható, mostanában csak Samsungot veszek, jók a tapasztalataim).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Elindult a Splitgate 2 nyílt bétája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- ZIDOO médialejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Futás, futópályák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest