-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
válasz
zolikaDB #1194 üzenetére
Nekem kicsit csalódás volt a A7 2018, elsőre.. főleg az aksi amivel nem vagyok barátságban, második a fényképező. Minden telefont ezt is szokni kell és már kezdem kapisgálni mivel lehet növelni az aksi nem túl szerencsés méretét. Nekem előtte J7 2017 volt azzal nagyon jól elvoltam csak a 16Gb belső ami nagyon kevés. Na de kérem a Samsung az tudja mivel kell szivatni az embereket
ennek veretes hagyománya van és igazából a felső szegmens felé terelgetés az egyetlen oka.
Ami A7 felé kedvez a normális és még kezelhető méret, kedvező ára. Gondolom látod itt nincs komolyabb hiba A50 - 70 azért ott a vételi gyengeség az jelentkezik rendesen. Képeknél vicc A7 és A50 hatul u.a kamera van. Ami nekem előny az előlapi led lámpa vagy villanó ja és engem nem érdekel a felső káva szélessége ez egy divat baromság.
Nekem a legfontosabb a dual Sim + Micro sd ezt jelenleg egyetlen gyártó tudja és azért néha jack csatlakozó sem hátrány
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest