-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
A telefonban van olyan lehetőség mint a huawei-nek, hogy képernyőikonnal lehet a képernyőt kikapcsolni?
Magyarán képernyőzár widget.Köszönöm előre is
-
zŰrkutató
csendes újonc
A beállítások magyar nyelvű "Felhasználói kézikönyv" ma eltűnt a telefonból. Angolul kiírja "a user nem elérthető az ön által választott nyelven". Mindenféle hottentotta nyelv van csak... Nektek megvan a magyar? Nem gond, letöltöttem a Samu oldaláról, de mégis hogy tűnhetett el egyik napról a másikra a telefonra gyárilag telepített magyar user. Írtam a Samsung Members-re, azt ajánlották, töltsem le a netről... ezt már megtettem magamtól is...
-
keszo
őstag
Sziasztok.
Xiaomi és Huawei telokon nevelkedtem.
Ebben a telefonban nincs gesztusvezérlés? -
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Mostbkészülök venni egy ilyen telefont a telenortol és az lenne a kérdésem hogy erre is jönnek a frissitések rendszeresen ? Régebben nehezebben jött rá az új rom !
-
zŰrkutató
csendes újonc
Én is nagyra értékelem ebből a szempontból. Töltőt sem kell vinnem magammal már a munkahelyemre... A 6,7"os kijelző is csúcs! Hamar rááll az ember keze erre a telefon méretre. Kisebb már nem igazán kéne. Az 5,4"s előző mobilomhoz képest óriási. A billentyűket ritkábban ütöm mellé.
A telefonos részével van mütyürke zűröm megint. A rezgés nem elég erőteljes. A régi S3 Neo rázkódott mint egy öreg centrifuga. Ennél alig érzem a nem fogadott hívást jelző rezgést, amikor kézbe veszem. -
Imi1981
veterán
Tegnap nagyon sokat telóztam és ilyen kijelző idő jött ki
Böngészés, Facebook, messenger, youtube. Sose volt ennyi! Általában 10 óra körül van. Most szerintem amiatt mert nem volt sokat készenlétben és mivel beltérben használtam alacsony volt a fényerő. De akkor is brutál! Egy telóm se tudott ilyet! A redmi note 4 tudott egyszer 14 órát. Csak érdekességképpen raktam ki.
-
szita.erno
aktív tag
Témát hogy tudom kikapcsolni?
-
ben11
őstag
-
humulus987
csendes tag
ujjlenyomatos tapasztalatim 4 nap után: előfordul hogy nem old fel elsőre. ennyi nap használat után már érzem hogy mikor akar feloldani és mikor nem. amint érzem hogy nem akar, rögtön jobban rányomom a kijelzőre az ujjbegyem, hogy jobban kilapuljon és nagyobb felületen legyen rajta. vagy alapból már keményebben nyúlok oda. nekem a frissítéstől nem lett jobb az azonosítás. azt tegyük hozzá, hogy még nincsen rajta semmi fólia. szóval ujjbeolvasás közben simán lehet jobban rányomni, vagy kicsit arrébb húzni/tolni/csúsztatni az ujjat. ja és igen. ha ujjal akarom feloldani, akkor előbb egyet a kijelzőre bökök, hogy mutassa hova tegyem pontosan az ujjam.
de be van kapcsolva az arcfelismerés is, olyan nincs hogy nem old fel a telefon. nekem az arcfelismeréssel sötétben sincs problémám. úgy van beállítva hogy húzza fel a fényerőt feloldáshoz. becsukom a szemem hozzá, mert vakít. -
jksx
senior tag
válasz
humulus987 #981 üzenetére
Nálam is T hálózat van. Nem tudom miért nem talál frissítést. Lehet csinálok egy visszaállítást. Igazából az ujjlenyomat olvasó esetleges javulása miatt érdekelne a frissítés, mert ez így szinte használhatatlan.
-
zŰrkutató
csendes újonc
Üdv a mobiltársaknak! 1 hete vettem a telót MMarkt akcióban (110e). A márka, a kijelző- és akksi méret volt az elsődleges szempont. S.O.S. szilikon tok került rá, mert csupaszon csak asztal felett mertem hozzányúlni. Elképzelhető, h a fentebbi fotón látott brutál tokot veszek rá én is, olyan lesz mint egy caterpillar...
A megvétel után nemsokkal jöttek le a frissítések a fényképezőre, pl. éjszakai mód, bekapcsolható képstabi videónál stb. Fotózni, videózni még nem volt időm, de amit eddig láttam, jónak tűnik, legalábbis nekem megfelel. Feltetem a quick lock gombot a kijelzőre - előző telcsimet is ezzel zártam le -, a bekapcsoló gombot kímélem ezzel. Érdekes, hogy ha a quickel zárom le, feloldáshoz nem az ujjlenyomatot, hanem a mintát kéri.
Ami nem tetszik, az a telefonálással kapsolatos apróságok... Nincs "automatikus országkód beállítási" lehetőség. Eddigi Samu telcsimen a "06" vagy a "+36" előjelző számot a beállításokban beírtam, így ezeket már nem kellett bepötyögni, ha egy a telefonkönyvben nem szereplő számot kellett bebillentyűzni. A másik: telefonálás után nem tűnik el a telefon billentyűzet, továbbra is a kijelzőn marad, le kell lőni.
Zsebben, táskában csupaszon nem hordom, ezért a TokShopban rendeltem egy bőr-vászon övtokot. Övön hordva egy pillanat alatt elő tudom kapni, ha fotózni kell. Az övön hordva nem kényelmetlen ebben a nagy méretben sem. + vettem egy USB Type-C töltő és adatkábelt (Baseus). Az alábbi fotók az A70-el készültek... -
AthlonXP
őstag
válasz
szita.erno #961 üzenetére
Akkor egy cserét érdemes lehet megejteni, apámé is annyi idős volt, mikor cseréltük.
(#976) marco0007: Ezt A70-nel csináltad?! Nagyon jó, én azt hittem, valami, netről letöltött háttérkép, szép!
-
csatacsita
tag
Sziasztok!
Megvettem én is a telefont. Eddig nagyon elégedett vagyok vele, a gps helymeghatározás nagyon érződik hogy precíz a wizards unitenál. Nekem ha azzal játszok olyan 1 napig elég. Azért minimális laggokat vélek felfedezni a játékban, de az akár a játék hibája is lehet, nem a készüléké úgy gondolom. No meg azért ez még mindig csak egy középkategóriás telefon.
Valaki rendelt már ehhez tartót autóba? Ilyen fűtésre felrakhatóra gondolok elsősorban.
Mo-n hol érdemes hozzá plusz töltőt venni? Hol olcsó? Mindenképpen eredeti samsungot akarok, féltem nagyon, hisz az első okostelefonom? -
Sharkweb
aktív tag
válasz
humulus987 #962 üzenetére
Amit kaptál az az utolsó TMH-s szoftver, az a legfrissebb jelenleg. Sokszor van az, hogy a Telekom 1-1,5 hónappal később adja ki a frissítést a XEH után. XEH-re 07.25-én érkezett.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
humulus987 #962 üzenetére
Nem Digis vagy véletlenül? A Digi hálózatán valamit eltoltak és nem találja meg a szervert, amiről jönne a frissítés. Ha megtalálta más hálózaton, utána a letöltés megy a Digin.
-
jksx
senior tag
válasz
humulus987 #955 üzenetére
Nálam meg azt írja, hogy a májusi a legfrissebb rendszer
Szintén T-s.
Később látom, hogy Neked megoldódott, és jött a frissítés.
Mit csináltál vele, mert sem wifi-n sem mobilneten nekem nem ajánlja fel a frissítést. -
andrew01
tag
Azért Xia 9T-n is elgondolkodtam vételkor.. topicjában többször oltogatták is a70-t.. vicces volt olvasni.. de a használat kb mindenre rácáfol.
Az ujjlenyomatolvasó számomra remekül működik. Lehet pont jókor vettem, jött már több frissítés, nincs üvegfóliám (nem is lenne soha, számomra az csúnyít)
Az akkuidő pazar; és plusszban a készenléti merülés is marha jó (amire viszont 9Tnél panaszkodtak) - 8 órás alvások alatt 1%-ot merül rendre.(gsm only)
egyszer csináltam egy 100%ról 2%-ra merülést erröl itt van SOT time [kb 10óra] ~40% fényerőn. A szokásos 90%ről ~30%ig átlag 6óra SOT.
A kamera jó fényviszonyoknál jó, rossz fényviszonyoknál rosszszóval a kam tényleg hagy kivánni valót maga után. Azonban feltettem én is Gcam-ot amivel kb vissza is vonható az előző állítás - a portré és éjszakai képek minősége Gcammal már meggyőző. De nem erre vettem, van külön fotómasinám.. prioritás az akku, a Samsung kijelző és felhasználóbarát sok funkciós felület. Lezárva-elégedett vagyok a telóval !!
-
andrew01
tag
válasz
martin1369 #963 üzenetére
Nekem is ez a tokom van. : ) Valóban ízlés történet ez mindig. Szerintem is igen jól fest benne teló, jó a fogása is, el is merném benne dobni telót olyan megbízhatónak érződik. Azonban az is igaz, hogy nagyítja készüléket, azonban nem éppen vizuálisan, hanem érzésre, vaskosságra inkább. De hát ugye valamit valamiért. Más tok is szélesíti.. most, hogy ez 1-1mm-el jobban paffff. De ezzel immortal státuszba helyezi
Athlon írta értesítés rezgést.. több ilyen apróság is van ami miatt jó ideje Samsungra adom a voksom.. (ezek összessége miatt) egyik kedvenc a gombbal való hívásfogadás.. meg tartva a kis retro feelinget
-
Imi1981
veterán
válasz
martin1369 #963 üzenetére
Hát ízlés dolga. Ezek a tokok biztos jól védenek de szerintem nagyon rondák (nekem) és nagyon elcsúnyitják a telefont. Az amúgy is nagy teló óriási lesz tőle.
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
humulus987 #955 üzenetére
TMH-ra még nincs kint a Júliusi csomag jelenlegi Május1. XEH-re van kint a Júliusi csomag.
-
AthlonXP
őstag
válasz
szita.erno #958 üzenetére
A sim kártyád milyen régi? Ilyet apu telefonja is csinált korábban, igaz az Telekomos, de miután kicseréltük a sim kártyát, rendbe jött.
-
szita.erno
aktív tag
Olyan problémám lenne hogy Telenoros kártyát használok. És egy héten kétszer eljátsza azt hogy nincs hálózat. De a térerő csík 3.vonal van. De mikor próbálok telefonálni ki írja hogy a szimkártya nincs regisztrálva a hálózaton. Ez mitől lehet?
-
AthlonXP
őstag
válasz
balinlin #953 üzenetére
Rendben, nem tudtam. Évek óta nem volt Samsungom, eddig Huawei P8-am volt, az nem tudott ilyet. Előtte Sony Xperia Z, az se tudta. Apunak Galaxy Core Prime van, az se. Szóval ez újdonság volt teljesen, de örülök neki, jó dolog! Két hete van meg
a telefon, még mindig vannak új dolgok benne számomra. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Nálatok is csinál olyat a telefon, hogy ha le van téve bárhová és jön rá bármilyen értesítés, akkor később, mikor felemeled a telefont, akkor "rezdül" egyet?
Eleinte fura volt a dolog, mert nem értettem miért csinálja ezt a rezgést felvételkor, de megfigyeltem, hogy csak akkor csinálja ezt, ha bármilyen értesítés van. Egyébkén nem csinálja.
Nekem tetszik ez a módszer egyébként, mert így rá sem kell nézni a telefonra, hogy tudd jött-e bármi értesítés, míg nem volt nálad...
Apróság ugyan, de nekem tetszenek az ilyen kis kreatív ötletek. -
atosan
veterán
válasz
humulus987 #950 üzenetére
Szia,
Próbáld a beállítások/szoftverfrissítés gyorsítótárat és adatokat törölni. -
humulus987
csendes tag
sziasztok!
az normális hogy ha rámegyek a szoftverfrissíten belül a letöltés és telepítésre, akkor az eszköz regisztrálása megy egyfolytában és a végén azt írja hogy a regisztrálás sikertelen?
2019 májusi van fent. de úgy látom hogy van már újabb is nálatok. -
Csocsesz75
őstag
Nálam megint megjelent az új "sima" dizájnos Play áruház.
-
atosan
veterán
Szia,
Egy hónapot használtam az A70-et, aztán megörökölte a feleségem. Most P20 pro-t nyúzok. Igaz Te a sima P20-at említted, én ezzel tudok szolgálni.
Samuból hiányzik a kijelzőméret, One Ui, tovább lesz támogatva mert újabb.
Hüvelynek jobb a kamerája, nincs annyi mikro lagg, üzemidő egyforma. Legszívesebben a kettőből gyúrnék egyet. -
aztax
csendes tag
Sziasztok! Aki jobban képben van mint én, meg tudná mondani hogy ez jobb telefon-e mint egy huawei p20? Az adatai alapján jobbnak látom, de hátha esetleg valakinek volt már dolga mind a kettővel és jobban képben van.
-
Imi1981
veterán
Ha kitakar a kijelzőből az nálam kizáró ok, hogy ne használjam. 1-1 mm nagyon sok és zavaró. Inkább ne tapadjon fel az a 1-1 mm a széleken (mert eddig ami volt nem tapadt le) de átlátszó keret nélküli legyen az üveg és látható az egész kijelző (szerintem).
Más ! Valaki nem tudja, hogy fogják e javítani a színhőmérséklet állítást a következő frissítésben? Vagy a következő frissítésről nem lehet ilyenkor még tudni semmit?
-
bul07
nagyúr
Rá illesztettem a telefonra és igen ugyan annyira kitakar mint ami fen van , kb 1-1 mm az oldalakon tetején alján szintúgy, de lehet pár tizeddel kevesebb
Még keresem a jó biztos rendelek még más eladótól is
(#939) Deck
Nem fogom megvenni, nem támogatok olyan fejlesztőt aki ilyen módon kiszúr az ingyenes felhasználókkal
Mert van más módja is a reklámok elhelyezésének de ez irtó gusztustalan megoldás -
bul07
nagyúr
Üvegfólia jött
Körbe fekete keretes[link]
Méret 159.5x72(mm), notch kivágott, liquid nem volt hozzá, kijelzőt kitöltiKörbe fekete keretes[link]
Méret 160x72(mm), notch kivágott, liquid nem volt hozzá, kijelzőt kitöltiNagy valószínűséggel egyforma a két üvegfólia mert a kis zacsijukra ugyan az a matrica van regeszava és minden adat megegyezik[kép], de mégis fél milliméter van köztük
keresőnek
# üveg, fólia, kijelző -
n2066
tag
Sziasztok!
van egy ilyen telefonom 5 hete nyúzom. Első samum, de a hüvej P9 plus után megváltás, imádom a one UI-t, ez sokkal jobb telefon, és már 2 frissítés is jött rá.
Van egy TPU-s fekete hátlaptokom hozzá, ingyen elvihető, vagy ingyen elpostázom, akinek kellene egy esetleg.
Üdv. -
bul07
nagyúr
válasz
AthlonXP #931 üzenetére
Nem is az a baj hogy alkalmazáson belül dob reklámot, hanem hogy kinyomom az ébresztőt és a lezárt képernyőre dob egy egész képernyős reklámot
Ha alkalmazáson belül lenne felül alul és még villogna is nem érdekelne, de hogy külön csak úgy a kijelzőre rak reklámot nekem már sok
Amúgy leszedtem a Alarmy, ez is dob reklámot de max 10másodperv múlva magától eltűnik és ez ilyen hír reklám kommbót dob nem csak egész képernyős reklámot
De ha erre is besokallok akkor marad a gyáriTimely az reklám mentes volt, nagyon jól testre szabható volt és dizájnos is, szinkronizált az eszközök között, de tényleg bármelyiken be tudtad kapcsolni és bármelyiken ki tudtad kapcsolni az ébresztést, minden eszköz egyszerre csörgött amin rajta volt ugyan azon fiók esetén
Csak már nem volt frissítve régen és az újabbnál újabb rendszer frissítések hibákat idéztek elő, nem csörgés, vagy más ébresztővel való együttes csörgés -
AthlonXP
őstag
Net nélkül is ad be reklámot? Nagyon sok alkalmazás dobál reklámokat, használat közben, de ha kikapcsoljuk a netet, akkor már nem. Persze ha kell a net az alkalmazáshoz, akkor nyilván ez az opció nem működik, de a többi esetben igen. Az ébresztőhöz biztos nem kell net, gondolom...
-
Luissimo
veterán
Szerk:
Bocs, miközben irtad, énis akkor irtam, de megnyugodtam, hogy jolemléxem
–-------–-–-------------------------------------------------😃Azt vettem, de valamikor volt egy megoldás, ami müködött, hogy mivel ezis valami hülye elöirása az EUnak, mint hogy az állatok szállitása 30 felett nem szabad, mert veszélyes (ugyanez nem vonatkozik a BKV és MÁv járataira, vagyis az emberekré), belehetett csapni ha EUn kivüli felhasználást jelöltéé be, valami ilyesmi.
Ez nár nem müxik? -
bul07
nagyúr
Köszi Deck is ezt ajánlotta
Fel is raktam, de már van egy idegesítő dolga és ha erre nincs megoldás távozik a telefonról és megy az egy csillag neki
Méghozzá hogy ha kinyomom az ébresztést egy egész képernyős reklám jön fel
Majd pont állmos kómás fejjel még azon bajlódjak hogy a.reklám kis X-ét is eltaláljam
Mi a francért kel ilyen reklám, alkamazáson belül oké legyen reklám banner, de ez -
Luissimo
veterán
Mi a megoldása annak a felugró és leokézandó üzenetnek a Samsungon, ami a túl hangos zenehallgatás veszélyeire hívja fel a figyelmet.
Nagyon kellemetlen, mikor bicajozás közben hangosítasz a bluetooth hangerőn, a telefon a kerékpár kormányán, zárt tokban és nem hajlandó addig ezt meglépni a rendszer, amíg az alvó képernyőn bele nem másol az oldalba és egy sima okéval felülbirálod.
Ötlet, azonkívül, hogy rootoljam ?
-
bul07
nagyúr
Hú nagy a csend, senkinek semmi nyűgje, na majd én
Ajánljatok egy megbízható ébresztő órát
Eddig a Timely[link] használtam, de olyat csinál hogy nem ébresztcsak az után hogy a gyári csörög
Tehát 27-re van állítva gyári29-re, gyári csengget kinyomom és ekkor kezd rá a Timely
Ez így nem vállalható -
bul07
nagyúr
válasz
csonkadavid #916 üzenetére
Képet lőnél róla hogy mit figyeljünk
-
Nordik
őstag
válasz
csonkadavid #916 üzenetére
Nekem is kopik egy kicsit. Ráadásul a gyári Gradation Cover tok van rajt. Minimális mozgása van. Ahhoz képest, hogy gyári elég gyatra minőség. Rendeltem is Nillkin tokot csak nem ezt a szilikonost hanem a kemény műanyagot. Elvileg az elég jól passzol a telefonra körbe.
-
Noukoum
veterán
válasz
csonkadavid #914 üzenetére
Kopott? Zavaró nagyon?
-
Luissimo
veterán
USB C kábel, IKEA (minőségi), 4 dollár alatt.
Nekem ez belemegy mindenféle tokbaugyiskell pár tartalék, (otthonra, kocsiba, munkahelyre, bringára, másik autóba, földszintre/emeletre)
-
Septum15
aktív tag
válasz
Csocsesz75 #905 üzenetére
Nálam abszolút nem lötyög, szinte alig lehet levenni róla. Nálam a főbb probléma az az, hogy a gyári töltő kábel csatlakozója nem fér be a tok miatt eléggé és ezért folyamatosan kijön belőle. Egy másik után gyártott kábellel tökéletes.
-
kalozhun100
őstag
Tudtok valami átlátszó szilikon tokot, ami vastag?
-
-
ben11
őstag
Én ilyen Nilkin tokot vettem, lassan meg is érkezik.
-
Nordik
őstag
válasz
Csocsesz75 #901 üzenetére
És gyönyörűen körbe rafeszul a telefonra? Nem mozog sehol? Illetve nem lesz tőle nagyon vastag a telefon?
Megvettem ezt a gyári Gradation Cover tokot de ez mozog rajta. Félek az alá kerülő por, kosz osszekarcolja az oldalát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest