- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
donhellner
tag
Recovery / OS gyorsítótár törlést szerettem volna ma csinálni, miután régóta nem tettem ezt meg. Az alábbi hibaüzenet látható a menüben:
"libfs_mgr error updating for slotselect"Ahogy rákerestem a Google-ban, más készülékeknél is jelentkezik ez a felirat pl. S21 ultra, A73 5G. Megoldást nem találtam rá.
Másnál is van ilyen hibaüzenet? A telefonom amúgy hiba mentesen működik. -
donhellner
tag
Spotify ezt nálam is csinálta, hogy minden készülék bekapcsolás után elindult s az értesítési sávon megjelent, pedig nem indítottam el magamtól, ki volt kapcsolva minden ilyen jellegű beállítása s ennek ellenére mégis.
Aztán talán az áprilisi rendszer frissítés után már nem jelentkezett a jelenség. De lehet annak nem volt köze hozzá. Más rádiós programnál vagy zene lejátszónál nem tapasztaltam ezt, pedig van a telefonon több is. -
donhellner
tag
-
donhellner
tag
Nagy kedvencem volt ez a sorozat.
Én más hibajelenséggel nem találkoztam az utolsó frissítés után, csak amit a Trooper82 fórumtárs írt #3625 Azt is csak kíváncsiságból néztem meg, hogy nálam is jelentkezik-e.
Bízom benne, hogy csak az alkalmazás hibája és javítva lesz. De emiatt én nem tervezek factory resetet csinálni. -
donhellner
tag
Azoktól kérdezném, akik használnak Spotify-t a telefonjukon, hogy a telefon bekapcsolásakor vagy újraindításakor náluk is elindul az alkalmazás az értesítési sávon? Hiába kapcsoltam már ki az összes "funkciót" az alkalmazásban, plusz az összes értesítését is, mindig megjelenik a lejátszója az állapotsávon a telefon bekapcsolásakor. Persze egy mozdulat bezárni de érthetetlen számomra, hogy miért indul el? Az előző telefonomon (A72) is ez a jelenség volt tapasztalható.
-
donhellner
tag
válasz
corvin1984 #1342 üzenetére
2 napja frissítettem de én nem találtam semmi kifogásolható dolgot. Stabil, nem akad, kezelhető továbbra is és az akkumulátor is jól bírja, ahogy eddig is.
-
donhellner
tag
válasz
donhellner #1249 üzenetére
Felraktam én is a frissítést. Nem tapasztalok hibát, fagyást, akadást egyelőre. Nagyon nagy változás számomra nincs is.
-
donhellner
tag
Megjelent függetlenre a frissítés
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest