-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
t72killer #9576 üzenetére
"A fizikával meg foglalkozzon a kedves gyártó is, ez egy való életben használt készülék, tessék olyanra tervezni ami bírja és nem a vékonyságot majmolja. De még így szerencsém is volt velük, hogy gariidő lejárta előtt kijött rajta a nyavaja."
OMG!
Az ilyen hozzáállást annyira, de annyira nem szeretem, mindig más a hibás; az ő, az ő, meg az ő hibája, de nem az enyém. Van ám erős önvédelmi mechanizmus, az tuti. Ráültem a telefonra, szétment a kijelző, de nem az én hibám, hanem a gyártó hibája, mert, mert, mert... ráültem, szóval sz@r készülék az A52s.
Szerintem farzsebben ráülni a készülékre, az minden, csak nem rendeltetésszerű használat, szerintem ebben kiegyezhetünk... az, hogy valamely (nem strapa) készülék bírja, az puszta véletlen és szerencse.
"kijött rajta a nyavaja": nyilván a gyártó és a szar telefon hibája, Neked nincs benne semmi szereped... Na hagyjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Epic Games
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest