Hirdetés
- Autós kamerák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még nem jöttem rá minek a hatására néha feloldás előtt aktív a szűrő és feloldás után meg nem. Ilyenkor lezárom és feloldom (3-4mp) és már rendben is van. Én sem tudom mit lehet ezen elrontani, de emiatt nem dőlnék a kardomba.

Nyugodtan várd meg a többieket, de a topikban asszem én vagyok a legnyavajgósabb pont az említett sebesség+üzemidő ügyben.

-
Qtyii
aktív tag
Nem tudok és akarok vitatkozni az allítasoddal ... én is szívtam már meg korábbi A3 as samsungal hogy rosszabb lett ... de ezt mindenki döntse el maga... én a frissítés oldalán állok .... ha már szinte mindent a telefonon intézek legalább a legfrissebb biztonsági legyen rajta...ennyi...
Aztán ha valami elbaszodik jövök ide stressz levezetésre
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése

Dr Bubo