- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
N€T0X|N #2132 üzenetére
Nézd, ha számodra egy ilyen frappáns/jópofának beállított "Sehova..." tartalommal kezdve, a Te megközelítésedet védhetőnek, és tényszerű alapokon nyugvónak látod, akkor valamennyire csak "izgat".
Hidd el, nem offense írtam, mert nem én terveztem így ezt a részt a Samsung -nál, eddig sem, de sajnos ez van. Szóval, nem az én "igazságom"... Valószínűleg, eddig nem érintett olyan élethelyzet, amikor tartósan (legalább ~3-4 ó) bekapcsolt kijelzővel használtad volna a Samu telódat, és hiába ON a bármelyik f.charge (ami jól jött volna a folyamatos használathoz), abból semmit nem realizálsz, mert -üzemelés alatt- még az alap töltés is jóindulattal valósul meg. Szóval, ellentmondásos, ahogy már Te is írtad, pedig már S6 óta így van (azóta van adaptív hálózati töltő adapter) , és akik régebb óta Samu -sok, azoknak ez nem újdonság, ahogy ennek az ismétlődően felmerülő kérdése sem. Abban egyetértek, hogy engem sem érint, mert -bár megvan hozzá minden- rendszeresen mi sem használjuk a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest