- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
hamikike #9782 üzenetére
Nem tudom, mert itt plö azt írod (#9777) a 'microSD-USB-C adpaterrel' kapcsolatban, hogy : " Az adapterbe jól van betéve, mert PC-én látni."
- Ebből pl nem tudhatjuk, hogy az a PC, amelyben ez rendben, annak az USB-C portja USB2.0 -ás, vagy 3.0, vagy 3.2 ??? - mert ugye, mindegyikhez más-más max teljesítménykimenet tartozik ,és ebből is adóthat olyan különbség a talőéval összahasonlítva, amely mellett elmenni igencsak jelentős 'nagyvonalúság'...
Amennyiben tehát megvizsgáltam, akkor annak eredménye alkalmas lesz arra, hogy vagy csökkentse, vagy növelje valamely hiba lehetőségét, és például erre vonatkozóan is kaptál infót korábban.Szóval, amikor az előzmény után, jóindulattal, megelőlegezetten azt gondoltam, hogy bővítetted a korábbi ellenőrző-listádat [(#9773) "A múltkorival kapcsolatban felmerült infók alapján, csak van egy leszűkített köröd ... " ] -akkor lehet tévedtem. Mert, ugye abba az is beleértendő volt (hisz megtörtént), hogy korábban, például ez is említésre került.
De, akkor legyen még egy, amellyel kapcsolatban szintén nem adtál (még) infót: az említett adapter átfordítása a teló portjában, vagy hogy esetleg a használt tok akadályozhatja-e a megfelelő érintkezést / vagy sem, stb, stb...Ilyesmik miatt is került firtatásra az ellenőrző-listád, és amennyiben első körben mindent el is végeztél volna, akkor szvsz 3-nál kevesebb lehetőséget említesz abban, hiszen le tudtad szűkíteni ennyire (tehát továbbra sem 1db konkrétumra+!) , és azért az utolsó mondat abban posztban, mert mindenkinek lehet egy fáradt napja (vagy valami ami gátolja), így lehetett volna... (no mindegy..) .
Szóval, tartok tőle, hogy még mindig több olyan részletet nem ismerünk, amelyek sajnos az egyenlet részei lehetnek, és ez miatt rámutatni konkrétumra, szerintem még mindig nem lehet, így javasolni sem bármit ⇒ "megoldásnak" .Azt pedig, neked kell tudni, hogy ilyen előzmények után, neked, hol látszik valamiféle olyan ok, amelyre az a tartalom a szerinted védhető következtetés, amit a #9782 -es posztodban elhelyeztél....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 128GB Blue 2év garancia! 97% akku.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest