- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 
			  PROHARDVER! Összefoglaló   Firmware letöltése Firmware letöltése
 XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
 TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]  Frissítési ütemterv: megszűnt Frissítési ütemterv: megszűnt  
 A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
 Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Floyd80 addikt válasz  pinnacle

üzenetére pinnacle

üzenetéreEzt a tokot vettem a párom telefonjára, masszívan fog a széleken, a sarkain air cushion technology, nem karcolódik egyelőre, majd biztos kezd keményedni az anyag idővel. Félt a telefon méretétől, de azt mondta, hogy ezzel a tokkal kényelmes a fogása, pedig kicsi a keze. A sajátomra meg ezt, de akkor még 6000 Ft volt. Spigen Slim Armor Samsung Galaxy A52/A52s Metal Slate tok, s A shop elég gyorsan szállít (legalábbis Pesten), előző napi rendelés másnap délelőtt már ott csücsült Foxpostban. A levegős fóliára van valami olajos módszer, YT-n érdemes megnézni, 
 Simple Ways to Get Air Bubbles Out of a Glass Screen Protector (wikihow.com)
 nekem felhelyezésnél lett egy kis pötty a szélén, nem lehet már eltüntetni, valószínű ott már meghajlott az anyag.**Kettő ilyen Spigen fóliát raktam fel egymás után, a sajátomra hiba nélkül felment, amint rátettem teljesen rásimult, alig kellett egyengetni, talán egy szösz bekerült alá, de csak lámpa alatt látszik. Amit a pároméra tettem azzal leizzadtam, akármilyen hülyegyerekbiztos a felrakás a kerettel. Ahogy ráraktam csak egy kis pontos tapadt fel, kezdtem simítani, utána egy zavaró szösz is került alá, egy órát b---tam míg kiszedtem alóla és a buborékot eltüntettem, de egy kb. egy milis rész maradt a szélén. Akárhogy tisztítja meg az ember a kijelzőt, míg a lehúzod a backplate fóliát, az vonzza a levegőből a szöszöket, gyorsan kell rátenni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Firmware letöltése

Dr Bubo
 Dr Bubo