-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
raycoon #1970 üzenetére
Ennek nem jártam utána. Kérdés: van ennek bármi jelentősége? Akkor mentem bele ilyen vizsgálatba, mikor köztudott volt, hogy pl. egy terméket részben gyengébb panellel szereltek fel.
Gyorsan ránéztem a legtöbb helyen B van Android 11-gyel (sok helyen ki sem írják az Android verziót), szinte 100%, hogy mind frissíthető 12-re. A sima 528 lehet szimpla rövidítés is, ilyet hol láttál többet? Honnan szűrted le, hogy a drágábbak 12-vel jönnek (nem is igazán találtam 12-t)? És számít ez, hiszen ez nem végleges különbség, frissíthető (egyébként januárban kapta meg a 12-őt). Arról sem tudok, hogy bármilyen hardverrevízióra szükség lett volna, ezért az esetleg frissebb mindenképp jobb lenne....
Csak a színekre láttam megfeleltethető kódot:
528BLG: zöld
528BLV: lila
528BZW: fehér
528BZK: fekete
ezután van egy betű, ami többnyire C / D... vagy jelent gyártási időhöz köthető valamit, vafy nem, aztán valszeg a régió: EUE.A Telekom azért jó, mert kedvező az ár, szolgáltatás nélkül is megvehető (üzletben), és teljes hivatalos garancia van rá. Hagyományosan az ilyen források a drágábbak, a trükköző ÁFA-varázslók az olcsóbbak, nem a készülék különbözik...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan 3 év jótállás
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest