Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Végre megjött a tok. Kékben rendeltem, de azt kell mondjam, ez egy nagyon minőségi tok. Ilyen tokot drága, márkásabb kiadásokban lehet kapni. Fogásra nagyon jó, a kivágások, illesztések pontosak. Szóval, le a kalappal a cucc előtt. És köszi az ajánlásod.
[ Szerkesztve ]
-
dreampage
HÁZIGAZDA
Persze, csak érted: van a telefonnak is ilyen funkciója, tud frissítést keresni, letölteni, telepíteni, miért nekem (vagy bármelyik felhasználónak) kéne manuálisan kutakodnia utána? Ez olyan, mintha PC-n a Windows Update helyett mindent nekem kéne megkeresni valahol és saját magam felrakni. Megtehetném, de ezt a saját rendszerének is tudnia kéne.
A játéknak soha nincs vége.
-
bistvan0114
újonc
A belső memórián. Nekem elég ez a 128gb-os tárhely, nem használok benne kártyát. Nem tudom mi lehet a gond. Egyébként minden rendben a telefonnal, de ez furcsa. Csak a 30fps-es videóknál jelentkezik. Gondoltam akkor majd videózok 60fps-ben, de kevesebb fénynél ott azért romlik a minőség.
-
-
Szellem.
nagyúr
Köszönöm. Jelen esetben csak azért érdekel, mert volt egy telefonom, ahol olcsó tokokat rendeltem és mindegyikkel volt gond. Sorjás volt a széle, nem illeszkedtek a kivágások, eltakarta a mikrofon vagy a hangszóró részt, vagy nem stimmelt az egész tok, mert deformált volt, stb.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- trek81 károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest