Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
Nekem már korábban megjött az update, anno be is írtam ide. Nincs jó véleményem az updateről, azóta néhány alkalmazás random befagy, a futó alkalmazásokat bezárja a rendszer, vagy nem kap internetet (mintha valami blokkolná), ilyenkor mindig az újratelepítés ami segít.
Kamera is rosszabb képeket készített legutóbbi túránkon...egy szó mint száz én személy szerint nem vagyok megelégedve.
Ha nem céges lenne...már nem lenne meg az tuti.
-
rasky
senior tag
Érintés probléma nálam is előfordul, ha előveszem a zsebemből. Ilyenkor képernyő kikapcs, végighúzom a pólómon a kijelzőt és működik minden...érdekes.
Nekem céges telefon és utálom a samsungot, mióta munka során beleláttam az üzletpolitikájukba, illetve a termékeivel sem voltam sosem megelégedve, de ez egy jól sikerült típus, ezt még én is elismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest