- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
MadMancs #4713 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap- már másodszor fordult elő, hogy nem voltam elérhető egyik sím kártyával sem . Sem a német, sem a magyar számom nem volt elérhetò. Nem beszéltem senkivel, a térerő fullon volt. Gariztatott valaki ez ügyben már?
És most vagyok igazán bajban, mert eladtam az OP3- at, és nincs csere telefonom. Ráadásul Németországban élek, de az edigitalnal vettem a telefont.
Szóval van gond.
Új hozzászólás Aktív témák
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest