- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Sok embert kérdeztem, sok fórumon és csak az IPhone fanatikusok mondják nem szabad I6s ről váltani A40 re.
Én azért vettem I6s t, mert viszonylag kicsi telefon, ki akartam próbálni az IOS -t és igazából mindegy milyen IPhonet vesz az ember a rendszer ugyanaz max jobb képet csinál az újabb IPhone 3x drágábban.
Az I6s már 2015-ös, jó méretű, gyönyörű telefon, de idősödő külsővel. Az A40 kicsit nagyobb sajnos, de egy friss külsővel, szebb kijelzővel és egyforma gyorsasággal (YouTube összehasonlító videók szerint is).
Szerintem evidens, hogy az A40 jobb, max akkor nem ha mindenképpen IOS t szeretne vki, márpedig én nem szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest