Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pete55555

addikt

válasz pcnet #5496 üzenetére

Nem, ez egy "Sima" szilikontok. Nem valami szép, de egyelőre a boltos ezt tudta adni, a semminél jobb. Majd valami értelmes e-bayesre lecserélem.
    Amúgy S-line tokok nem tetszenek, boldog-boldogtalannak az volt egy időben, engem kifejezetten taszít.

Mi A1 vs A3 2017 váltás ügyben van pár észrevételem:
    Ujjlenyomatolvasó sokkal jobb, A1 10/6 - A3 10/9
    A3 üzemidő egyelőre egész jó, 25 órája töltöttem fel, és még 33%-on van, 2ó 45p kijelzőidővel. Ennél azért az A1 többet tudott, de így sem panaszkodom.
    Kijelző felbontásban ugyan alulmarad, viszont minden másban jobb (fényerő, betekintési szögek, sínek) plusz AOD nekem nagyon bejön :)
    Jelenleg 8.0 van rajta Samsung ex. 9.0. Van is egy frissítés rá, 2018 december 1-i javítási szinttel. Ezt gondolom érdemes rá felrakni?

Egyelőre összességében meg vagyok elégedve a telefonnal, a méret miatt váltottam, és ez valami áldás.
    2 napja van meg, de már azt veszem észre, hogy többet veszem elő, mert nem kín egy kézzel használni. Ugye az A1-et csak akkor vettem elő ha volt hozzá két kezem, vagy 1 kézzel ha nagyon muszáj volt. Ezt régen észre sem vettem, csak most figyeltem fel rá.

Ui: Engem a rajt, és a Pécsett szavak is bosszantanak. De ez van :D

Új hozzászólás Aktív témák