- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Írogattam korábban,
- valami időnként szívja az akkut
- időnként lag-ol a feloldás, annyira, hogy azt hiszem be sem vette.
- az értesítések működése káosz. Ugye LED nincs. Van ez a rezgés, ha felemeld a készüléket; de sajnos nem működik, csak néha. Zárt képernyőn értesítésre kattintasz nem mindig nyitja meg, kiold, de nem jelenik meg. Főképernyőn alsó sorban üzenet ikonon jelzi két új SMS, de ha rábökök egy tegnapi beszélgetést nyit meg,
Tudom a noLED nem gyári app, de az meg egyenese röhejes, hogy mennyire véletlenszerűen csinál dolgokat.
- gyári időjárás widget. Időnként kézzel kell frissíteni, mert akár 10 órája sem frissül, pedig a telefon folyamatosan neten van.Teljesen felesleges tételesen kimagyarázni vagy cáfolni a fentieket. Lehet user error is, de nekem akkor is ez a benyomásom erről a készülékről pedig alig van meg 2 hete és pár alap appon kívül szinte semmit nem töltöttem le rá. Arról volt szó, hogy ki szereti. Én nem. Viszont az Android frissítésben bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több fronton is többet ígér az üveg hátlapos, HD kijelzős Galaxy A3 (2016) az elődjénél. A kérdés persze az, hogy a felső-középkategóriás árazás mellett mindez elég lesz-e a sikerhez.
- Fotók, videók mobillal
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen légkondit a lakásba?
- PayPal
- DOOM - The Dark Ages
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest