Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
Uh,ezt jól leírtad.Egyetértek veled.Volt vagy 40 samu tv-m,az évek alatt,és én is arra jutottam hogy a mostani 9000! sorozatú 250 ezres tv,az a régi 5000 sorozatúval egyenértékű,sajnos. A régi 9000-es egy álom volt,a maga szobor szépségével,a hibátlan high end megjelenésével,a képminőséggel...és akár lcd,akár oled...egy régi 9000-es samu ,maga az álom tv- ez egyéni véleményem.
Miközben most egy lg c oledem van,lg nano-m ,és egy régebbi samu 6500-as.A samu nagyon elszállt az árazással... -
Pro Koryak
addikt
Haha, ez mind jelen van lcd-n is + van még más is. Főleg egy ilyen szintű lcd-n, mint a cikkben, sőt a milliós 8k-s Samu csodán is.
Alacsony fényerő oleden, aha. Kapcsold le este a villanyt = tök sötét legyen, valószínű kiégeti a szemed + olyan kontrasztarányod lesz, hogy ...
Lcd-n lehet ilyenkor sírnál vagy visszakapcsolnád a villanyt sötét jeleneteknél.Majd nézz meg egy JZ2000/A90J-t valahol.
A Samu 2000nites csodája, majd olvasd át figyelmesen + #21 wallace 234 te is:
[link]Igen YT-n valóban érdekes összehasonlító tesztek vannak.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
az oled áron adott elcédé a legnagyobb átverés
egy 150k-s lcd-nek nincs oled ellenfele, de 3-400k magasságnál ne nézegessünk már termosztáton is kompromisszumos (lcd) technológiát....
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
wallace 234
őstag
Délelőtt amikor olvastam ezt a cikket, azon filóztam, hogy hova lett a dicső 9000 es széria! Az volt a csúcs a Samsungnál! Most meg egy közép szerű tvt, adnak ebbe a kategóriába! Sajnos a Samsung eléggé le vitte a kategóriákat, számok nagyok, de a mögötte lévő szint kb 5000 res szint.
Pro Koryak 7
Azt írod, hogy ki fújt az előnye az oleddel szembe. A Qlednek hát nem tudom néztél e YouTube on össze hasonlító tesztet, igen érdekes tesztek vannak. Bizonyos esetekben eléggé. Megszorongatják az oled tvt. És nemcsak fényerőbe. Ajánlom figyelmedbe 55qn90 vs lg55c1 videót, meglepő dolgok vannak. Azért ezt írtam mert ezek aktuális típusok. -
ricsip
addikt
"Egyébként inkább arról folyna itt a beszélgetés, hogy ez a Samsung tévé a 7-8-10 évvel ezelőtti Samsung palettán valahol az 5000-es széria szintjén helyezkedne el. Most pedig már 9000-es sorozatszámot kapott.... No, ez tényleg szomorú."
Első értelmes érdemi hasznos információ ebben a topikban...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest