- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
És kicsiny országunk melyik boltjai vesznek részt a promócióban?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Kronos3000
senior tag
Nem értem a fikázást,adnak valamit ingyen ez jó dolog.nem biztos hogy aki kapja fel is használja,lehet hogy elajándékozza,vagy féláron tovább adja,mindenképp jól jár valaki.Valahogy kódolva van a magyarságba hogy mindent le kell szólni?
Wasabi...
-
GeryFlash
veterán
Eredeti windows, eredeti játék...Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
bon
őstag
Éppen tegnap vettem egy i7-4790-es procit, Kereskedők listája merre van? Mellesleg munkagép, de van benne külön vga is.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
Raysen623
addikt
Sőt az intel proci annyira zsír, hogy még processzoridőt sem kér a játék hanem lefut magától...szerintem meg teljesen mindegy melyik proci mennyire erős, mert az nem így nyilvánul meg. Inkább kevesebb szálat használnak vagy gyorsabban lefut, de azért manapság már szokás rendesen meghajtani a processzorokat. Mondjuk a WoW-ot nem néztem legutoljára, de elvileg már több magot használ. Ha nem így van akkor majd valaki kijavít (most épp nincs fent a gépen, így nem tudom lecsekkolni)
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
korion
senior tag
1 hete vettem 5820K procit
Discord: https://discord.gg/DWzNeZZKcV - +3670-365-3097 csak viber!;)
-
KisDre
senior tag
Nézve a játékok címeit: Nesze semmi fogd meg jól.
(szerk.: Nem a játékokkal van bajom, csak olyan "ehh".. olcsón beszerezhetőek ezek ma már)
(szerk2.: Arról nem is beszélve, hogy ezek a játékok soha nem fogják 100%-on futtatni ezeket a procikat, de szerintem 50%-on se, de persze ez mellékes A lényeg vegye az nép a zintelt)[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
GeryFlash
veterán
Ehelyett inkább árat csökkentsen, haverom megvette az AC Syndicatet és 90%-on megy a 4570, most le akarja emiatt cserélni (mondjuk mondtam neki h csak a trágya Ubi miatt ne tegye), de 4770 még mindig 100 ezer Ft...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
fornettisuti
veterán
aki jatek miatt (pl. cpu/gpu ehes online multi fps, fullos grafikan) vagy 3d tervezes okan vesz i7-t az vesz vagy vett olyan gpu-t, ami ki is hajtja, pl. gtx 980 vagy annal combosabb(ak)at.
az igp netezni officeozni eleg, arra meg eleg az i3 is.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
icp1970
senior tag
Szerintem nem rossz dolog ez.Álltalában i7-hez ,használnak GPU-t is.Aki meg nem ,és vesz ujjonan procit,és nem kell neki az ingyen játék,az eladja,vagy el ajándékozza.Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
grengor
csendes tag
Ezt akár úgy is fel lehet fogni, hogy aki komplett új gépet vesz (karácsony környékén előfordul az ilyesmi), az hárommal több ingyen játékot kap hozzá, ha ilyen procival veszi. Nem hiszem hogy ezen ki kell bukni.
-
$p@rr0w
őstag
válasz twollah1976 #20 üzenetére
Tehát te leszel az egyik aki Just Cause 3-at árul aprón.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
nagyúr
de jó hogy 4770K-s CPU-m van...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Fiery
veterán
A sok elmés hozzaszolasra csak azt tudom mondani: Ajandek lonak ne nezd a fogat. Ha pedig a masik iranybol kozelitjuk meg a dolgot, azaz hogy miert nem adjak inkabb olcsobban a procikat, ahelyett, hogy ajandekot adnak mellejuk; nos, erre semmi sem kenyszeriti oket. A "semmi" pedig ebben kontextusban egyenlo a konkurenciaval
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
-
xNAGOYAx
tag
válasz #68237056 #10 üzenetére
Én úgy mondanám aki játékra vesz i5-i7 procit az 70% vesz hozzá vga-t is a másik fele meg a már régebben megvett ,de még jól működő vga-ját használja. Azért ha valaki munkára vesz procit annak is a többsége vesz hozzá egy belépőszintű vga-t vagy ő is használja a régit.
Na megelőztek xD
[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
Ez így van, persze kivétel mindig akad.
Hogyha valaki munkára veszi az erős CPU-t, azt nem érdekli, hogy kap e mellé valamit (nyilván nem várja el, hogy pl. egy méregdrága munkára használt program licencet is kapjon mellé) .
Aki pedig játékokhoz veszi ezeket a CPU-kat, túlnyomó részük már rendelkezik egy komoly VGA-al is vagy tervezi annak beszerzését, így nem is tartom nevetségesnek ezt az akciót. -
stratova
veterán
Szerintem szimplán és prózaian kicsit fel akarják pörgetni ezen procik eladását, egyik sem a legfrissebb noha egyáltalán nem gyenge darab, míg Skylake ára lassan az egekben lesz mivel esetenként hiánycikk.
Ha az egészet azért csinálnák mert IGP-n is elmegy nem ezeket a modelleket válogatták volna be az akcióba.[ Szerkesztve ]
-
Shreky
tag
válasz flashpointer #3 üzenetére
Látom hogy nem érted. A probléma ott van hogy ha megveszel egy CPU-t 85000- Ft-ért, akkor olyan jó kis ajándék játékot kapsz hozzá, hogy kell vegyél egy minimum 50 ezres VGA-t mellé hogy normálisan tudj vele játszani, ezért nevetséges az egész dolog.
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput! :D
-
törölt tag
Intel ruins the productivity of world's economy.
-
Shreky
tag
Egy listát sem bírtak csinálni hogy konkrétan melyik termékekhez adják. Letölthető játékok azaz nem Steam kulcsok. A legszebb meg az hogy ha egy A10-7850K 720p minimumon alig bírja elvinni a Just Cause 2-t, akkor a harmadik részt még úgy sem fogja vinni egy Intel integrált. Nem tudom hogy ki találta ki az Inteléknél kapkodva összecsapva ezt a promóciót, de megérdemelté hogy tarkónb@sszák péklapáttal.
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput! :D
-
Polllen
nagyúr
Gondolom az emberek csak ezek miatt vesznek i7-t.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD A10-7800 4-Core 3.5GHz FM2+ Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel Xeon E5-2690 (SR0L0) 8 mag / 16 szál 2.90GHz / 3.80GHz turbo processzor
- AMD Ryzen 5 3400G + gyári hűtő
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D (96M, Up to 5.2 GHz) BOX Processzor! BeszámítOK