Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
Elvileg 3-4 év és az ARM procikra épülő konzolok simán lenyomják a PS4 erejét.
Szerintem elképzelhető,ARM az utóbbi években sokat fejlődött,míg az X86 számomra egy helyben toporog,csak a csíkszélességgel tudnak szarakodni,14nm hűha.Mi lenne ha ARM készülne így.
Simán elképzelhetőnek tartom egy asztali konzolt pár év múlva ARM architektúraára építve ami fogyasztana vagy 50W-ot de PS4-nél erősebb lenne.Már így is durva hogy a San Andreas telefonon fut,holott 2005-ben egy komoly számítógép kellet.NVIDIA úgyhogy jól csinálja hogy előre gondolkozik,bár most még felesleges kiadni egy konzolt. -
bostone
addikt
válasz
tatararpad #57 üzenetére
Márciusban meglátjuk, mi kerül a palettára.
Tartalomszolgáltatásban még mindig érdemes felülni a gugli lovára, nem szaladt olyan messze. Nyilván egyéb szempontok is közrejátszanak.
-
bostone
addikt
válasz
#32839680 #55 üzenetére
Az első "kétmagos" telefonra mutogathatnék (amely nem kapott használható gyári romot kerek egy éven át), vagy a nexus7-re.
Nem tisztem védeni az nvidia-t, de az átlagon felüli terhelés fűszerezve egy rosszul optimalizált rendszerrel, nos... bármely gyártó terméke képes extrém melegedésre.Ha én lennék nvidia telefonokban gondolkodnék. Nagy, fejlődő piac, a konzolok lehetősége jóval behatároltabb. Egyébként sem hiszek igazán a pc-konzol-android szentháromságban. Mintha Steve és Bill szerelemgyerekét látnám magam előtt: csúnya is, büdös is, de a mienk.
-
Prof
addikt
Lehet a felhos szolgaltatast peldaul otvozni a telefon/TV netan MMO elofizuval is. Arukapcsolas reven lehet sikeres szerintem.
Urambocsa Geforce kartyaval/ shield tablettel /XY TV-vel adnanak 3-6-12 honapos felhos elofizut.Egy androidos konzol peldaul akkor lehetne sikeres ha a felhos elofizuval jonne neki Nintendos, PC-s, Xbox, PS-es jatek is mivel vegulis stream+vezerles atkuldese az egesz. Ezzel letrejonne egy platform ami minden exkluziv gamet lefed es sokkal olcsobb, mint minden gepet+jatekot megvenni.
En ott latom az alapveto problemat a kerdesben, hogy van XY emberke aki nem kolt jatekos hardverre , mert annyira nem erdekli a jatek. Ezert van egy gyengebb okosteloja, tablaja valoszinu andoirddal. Vagy van egy intel IGP-s olcso notija netezni, filmet nezni.
Ez az emberke Szerintem nem fog elofizetni felhore, hogy szebb grafikaju/komplexebb/ ujabb jatekokkal jatszon, mert eleve nem erdekli, esetleg fogalma sincs arrol, mivel jobbak, tudnak tobbet azok a jatekok.
Akit meg eleve erdekelnek annyira jatekok mar van egy jatekra alkalmas PC, konzol, mobil kutyuje.
Nem mellesleg az Intel es Mobil GPU-k evrol evre erosodnek. Egyre nagyobb szamu "komolyabb" jatek jatszhato alap-multimedias szintu notikon. (persze tobbnyire nem 60fps-el)
-
Crytek
nagyúr
Ezzel én is így vagyok ha lenne valami max 35 ezres androidos egység esetleg kontrollerrel (vagy engem az sem érdekel ha nem adnak hozzá de támogassa az összes game az xbox 360/ps3 vezérlőket) akkor vevő lennék rá.
Nagyon szívesen tolnám a Modern Combatokat, NOVA-kat, Shadowgunt és a többi "AAA" droidos cuccot ágyból nagy TV-n.
És igen tudom ezek mind ott vannak mobilon is de fps-t inkább kontrollerel tolnék kényelmesen ágyból,fótelból stb mint tapizzam a kis telomat.És hiába a nagy hőzöngés hogy nincs értelmes ,de pont igen is van mert amit fent leírtam azzal világszinten garantáltan nem vagyok egyedül.
-
Dr. Akula
félisten
Szerintem ez csak kidobott pénz. Konzolnak karcsú, telefonnak pazarlás. És még szerverhegyek is kellenek hozzá. Eléggé unorthodox, nem magyar találmány?
-
Nem tudom mennyiért akarják adni a konzolokat, de ha egy kellően alacsony árat találnak ki rá, akkor nekem tetszene az ötlet.
Pont egy Androidos játék kütyüt akarok majd venni, de vagy drága a vas, mert egy rakás számomra felesleges dolgot tud (telefonálás, kamera, bluetooth, 3G, brutál felbontású kijelző, egy rakás szoftveres szemét, stb, stb.), ami meg olcsó, az vagy gyenge, vagy gagyi és szétesik egy év múlva.Ha lenne egy kellően erős, épp megfelelő felbontású jóféle kijelzős sallangoktól mentes androidos eszköz, ami nem száll el árban sem, akkor én venném, függetlenül attól, hogy az nVidia, vagy más csinálja.
-
nubreed
veterán
Így van, eleve ezért nem értem, hogy akkor minek erőltetni ezt az egészet. Ha már adott otthon a nappaliban egy konzol vagy van egy pc amiken ősidők óta már játszanak az emberek, akkor innentől kezdve melyik végfelhasználónak jutna eszébe egyáltalán, hogy komolyan vegye a felhőből való játszadozást és,hogy erre még áldozzon is, egy valószínűsíthetően rosszabb minőségű élményért, mint amit eddig megszokott a jól bejáratott konzoljával vagy pc-jével. Nagyon sok mindennek kell klappolnia ahhoz, hogy egy ilyen szolgáltatás valóban sikeres legyen.
-
7time
senior tag
A dolog ott bukik hogy senki nem akar bele fektetni sokat és így nem fog működni, nyilvánvaló a szolgáltató nem szeretne hatalmas szerverparkot üzemeltetni pár zsebkütyü miatt a vásárló pedig nem szeretne több 10k netcsomagot ugyanezen kütyü miatt, a játékgyártók pedig valószínű hogy olyan álláspontra helyezkednek hogy mikor lesz vásárló meg hardver és infrastruktúra akkor majd írunk hozzá játékot is.
-
Szerintem erösen bukásra ítélt projekt lesz.
-
nubreed
veterán
Az AMD-nek is vannak megkérdőjelezhető elképzelései a jelenről és a jövőről, de azért úgy látom az nVidiát sem kell félteni. Szerintem totális vakvágány az egész, soha nem lesz komoly szereplő az nVidia egy saját androidos konzollal XONE és PS4 uralta világban, a másik, a felhős játszadozás meg eleve egy halott ötlet (eddig mindenki belebukott, aki próbálkozott vele és nem látom azt, hogy mitől lenne más ez az nVidia esetében), ebbe is felesleges nagy energiákat és pénzt fektetni.
-
Prof
addikt
Azert ezt erosnek tartom, hogy nem erdekli oket a Pc jatekpiac. Tekintve, hogy jelenleg uraljak, mind a mobil jatek GPU mind az asztali PC jatek GPU piacot. Felhavonta jonek ki lassan uj driverrel. Es tovabbra is jelentos penzel/hardverrel tamogatnak PC-s fejlesztoket.
A mobilos tronrol a nagyon jol sikerult Maxwellnek koszonhetoen nem lehet oket letaszitani egyhamar, a desktop-osrol meg a szokasos modon az AMD idolegesen lefogja oket szoritani. Mivel megy az idoben eltolt adok-kapok meg GPU teren (mig a CPU-nal mar nem)
Ettol fuggetlenul gyanithato, hogy tovabbra is a Tesla reszleg hozza fel a szamaikat. Autos piac , shield probalkozas ide vagy oda mind csak alternativa sok masok megoldasaival szemben. Mig egy Tesla K-80 tovabbra sem piskota.
-
Prof
addikt
Pont emiatt sikeres az Android, mint telefon/tablet platform.
A casual jatekos nem vesz csak jatekra hardvert, mert tud jatszani a telefonjan tabletjen
Ul a buszon, vonaton repulon megy a candy crush, angry birds stb. Ugyanakkor facebookozik, emailezik telefonal, GPS-nek hasznalja kocsiban stb. Multifunkcionalis, nem jatekcelu eszkoz, sokszor olcsobban mint a celeszkoz.
Nem fog direkt egy masik (nagyobb) kutyut maganal hordozni, hogy azon egy picit szebb / bonyolultabb jatekot jatszon, mert baromira nem erdekli valojaban mivel jatszik, csak eluti az idejet.
Itt johetne a kepbe a streamelt jatek 4G-n keresztul mondjuk, bar ha android, akkor tuti nem kene hozza tegra, mert menne mas hardveru gepekkel is.Aki kulon vesz jatekra valo hardvert az mar nem casual es egy kisebbseget kepvisel a globalis android piacon.
A mobil jatekpiac nem azert sikeres es novekszik, mint a bolondgomba, mert az embereket elcsabitta a pc, konzol mellol hanem, mert olyan tomegeket birt jatekra, akik addig nem jatszottak.
Emiatt lo szerintem mindenki ongolt, aki az android platformbol probal uj konzol platformot letrehozni.
Nem a kereket kell ujra feltalalni, hanem valami ujat/mast nyujtani a vasarloknak. -
tatararpad
őstag
A vállalat szerint a jövő egyértelműen az Android és ezen a platformon fognak tömegesen játszani az emberek.
Ezzel csak az a bökkenő, hogy amivel Androidon játszanak, ahhoz nem kell az nVidia szakértelme. Ezért is olyan sikeresek mobil fronton.
-
berVi
senior tag
1. A GRID *nem* jatekra lesz hasznalva, megbizhato forrasbol mondom.
2. Az NVIDIA-t egyre kevesbe erdekli a jatekpiac, mivel pc-n zsugorodo szegmensrol van szo, mobilon meg nem rug labdaba az NVIDIA.
3. Aki Ondoid-os játékot akar, az telefont vesz a zsebébe, nem konzolt a nappaliba. Overhype-olt Ouya is szepen beleallt.
4. Az NVIDIA teljesen egyertelmuve tette a CES-en, hogy az autos vonatra szall fel.
5. A sajat konzolba es az OpenGL-be pont most tort bele a Valve, a de facto pc gaming szolgaltato bicskaja.
6. A jelenlegi konzolok AMD APU-val mennek, ezek jatekainak portolasara zéró esély (lasd még: Wii U), Ondoid-os játékra meg fölösleges egy ilyen.
Sorolhatnám még, hogy miert is teljesen hulyeseg ez a spekuláció, de fölösleges, hidd csak el, Abu, hogy nagyon rossz nyomon jársz.
-
Penguin95
senior tag
Ebből addigra sem lesz semmi, mire az AMD már piros havat fog szimulálni.
-
Cooley18
aktív tag
Kétségbeesettnek tűnhet, de a pénzügyi helyzetüket nézve én inkább azt mondanám, hogy bepróbálkoznak több piacon is a további profitnövelés érdekében. Az autós húzásuk pl. nagyon jövedelmező lehet. És ha ez a konzol egy médiaközpont lesz, amire streamelhető felhő alapú játék, és azon túl játszató rajta droidos játék, akkor alacsony ár mellett, és olcsó előfizetéssel még is sikeres lehet.
-
Drizzt
nagyúr
"Kétségbeesetten próbálnak valami újat letenni az asztalra ami stabil anyagi helyzetbe hozná a céget."
Ezt nem értem. Az nvidia pénzügyileg nagyon stabil cég. Profit margin 2010-ben volt legutóbb negatív, de akkor sem sokáig. Jelen "piaci értéke"(market cap) alapján 14-ed akkora mint az Intel, s négyszer akkora, mint az AMD.Jelenleg teljesen stabil az Nvidia helyzete. Meglátjuk a GTX970 botrány árnyalja-e majd a képet.
-
.LnB
titán
Én hónapok, sőt lassan évek óta azt látom, hogy az nvidia vergődik, erőlködik. Össze-vissza volt belefognak mindenbe amiben látnak egy kis potenciált. Kétségbeesetten próbálnak valami újat letenni az asztalra ami stabil anyagi helyzetbe hozná a céget. És mindeközben tojnak a felhasznaloikra, a fejlesztő partnereikre, a nevükkel kiadott játékokra, és szinte mindenre. Dacosan csinálják a dolgaikat nem törődve azzal, hogy körülöttük mi történik. Próbálják magukat erősnek és úttörőnek beállítani de ez csak vergődés. Ez is egy újabb kétségbeesett próbálkozás. szvsz
-
Duck663
őstag
Ezzel a konzollal épp a terjesztésen akarnak változtatni, de ahelyett, hogy egy drága fejlesztést dobnának be, egy olcsó sz@r kis droiddal támadnak, de (és itt jön a lényeg) a konzollal lehetőséget kínálnak a tartalom streamelésére, streamelni pedig bármit lehet, exkluzív vagy magasabb minőségű tartalmakat is. Egy hátrány mindenképpen van, a minősége a streamnek soha nem lesz olyan, mintha ott a felhasználó gépén futna. De az nv-t és az alkalmi játékosokat a minőség nem is izgatja annyira. Nem cél, csak kicsit eljátszadozni, és erre lehet a legnagyobb kereslet. Mondjuk pl egy mario-nál érdekelne az, hogy a fű nem mozog, vagy hogy nem tűéles a textúra? Nem fontos, de még egy komolyabb nagyobb mozgásokat tartalmazó játéknál sem fontos, pl egy autóversenynél, a környezet úgyis elmosódik, az hogy az autó textúrája nem tűéles? Nem foglalkoznak vele, mert 1, úgy is az utat nézed 2, alkalmi játékosoknak készült, nem fognak több száz órát beleölni.
Maga a koncepció az első Wii-ra hajaz, olcsó (persze ezt várjuk meg, de ha nem lesz baromi olcsó, már keresztet is vethetnek felette) tömegeket kiszolgáló termék, azzal a különbséggel, hogy az egy valódi konzol volt, ez meg egy stream machine lehet. Maga a koncepció kaphatná a Nintendo Wii Stream Machine nevet is. Abba a világba passzol bele.
-
-
oraihunter
aktív tag
Ebből nem lesz semmi. Csak fel akarták kavarni az állóvizet!
Sikerült!
-
Cassi
őstag
Tényleg nem, de a tét nagy, mert valahol mindenki érzi, hogy a cloudos játéknak van jövője, és az első, aki sikeres terméket tud előállítani, ugyanúgy bebetonozhatja magát a piacon, mint például az Apple az iPaddel.
Akármit mutatnak is be, hoznia kell legalább egy PS4-es szintű látványt, különben csalódásnak fogja mindenki érezni. Képesek-e erre? Nyilván elvárás lesz a viszonylag gyors internet, tehát nem lesz univerzálisan hozzáférhető mindenkinek.Sajnos az is valószínű, hogy nálunk nem lesz elérhető az első körben.
-
bostone
addikt
Az nvidia-nak többször is volt lehetősége, hogy robbantson az android piacon, mégsem sikerült bebetonoznia a pozícióját. Az exkluzív megoldásokat a terjesztés hiányosságai egyszerűen kinyírják. Ebből nem lehet építkezni. Ilyen értelemben teljesen felesleges a platformok közötti átjáró bejáratát takarítani, amíg nem készül el az alagút.
-
nemlehet
őstag
Az ötlet érdekes, csak mit akarnak futtatni rajta? A droidos játékokat? Azzal már páran befürödtek. Saját címek? Az se 2 hét alatt lesz kész, évekkel később meg az X1 sehol sincs. Cloud gaming szintén csak egy szűk rétegnek lenne elérhető a technikai korlátok miatt, abból sok pénzt tuti nem lát az nvidia.
-
cskamacska
addikt
OnLive után Ouya is? Látom nem akar kimaradni az nVidia semmi jóból.
-
Drizzt
nagyúr
Az x1-bol onmagaban nincs ertelme konzolt csinalni szerintem, maximum kezikonzolt, arra viszont nagyon jonak hangzik. De asztalra benne van a pakliban, hogy terveznek valamilyen nagyobb valtozatot. Hamarosan ugyis kiderul. Vagy csinalnak egy asztali "konzolt", ami igazabol mediabox lesz, tenyleg csak X1 chippel, s foleg Grid streamelesre lesz hasznalatos. Ez utobbinak annyira nem latom a letjogosultsagat. Talan ha bedokkolhato tablet formajaban lesz kiadva. A K1 is elegge fasza, csak nagyon gyenge akkuidoben. De ereje miatt mar igy is elvezheto dolgokat tud kihozni magabol. A dead trigger tegras valtozata mondjuk Full HD-n tv-n egesz korrektul nez ki annak ellenere, hogy egy tabon fut.
-
Duck663
őstag
Az AMD nem csak a jelen generációt uralhatja, hanem a következőt is, főleg ha következetesek a fejlesztők. Sőt, én pl a Sony helyben, már most készíttetnék egy erősebb, de kompatibilis konzolt, ami mehetne piacra PS4K néven és ahogy a neve is mutatja 4K-képes lenne, így lenne egy olcsó alkalmi játékos konzol, és egy drága "hardcore" konzol kint, a 4K elterjedését is segítené, a kompatibilitás pedig biztosítaná, hogy a játékos a gyártón belül könnyedén válthasson. A jövő szempontjából is ez fontos lehet, hogy kompatibilitást tartsanak ezért valószínű, hogy a következő generációban is AMD lesz és ezt valószínűleg már az nv-nél is tudják. Ezért kell valamerre menni.
Az nv a konzol piacon nem tesz jót a versenynek és semminek sem, ugyanis, nem adnak dokumentációt és ez nem hiszem hogy megváltozik a jövőben sem. Na most, egy fejlesztő sem akar, sok felé fejleszteni, hanem a lehető legtöbb mindent a különféle platformokon fel akarják használni, így tulajdonképpen az nv a Shitworksszel határozná meg a PS és a Box futási sebességét. Persze ehhez az kell elsősorban hogy kellő termék legyen a piacon, és hogy a fejlesztők is rákapjanak az nv konzolra. De a hosszútávú cél az ez, mert így tudják biztosítani hosszútávon a piacon maradásukat. Viszont ahogy a Shitworks nem tesz jót a PC-nek, lásd ACU vagy Dying Light, és lesz még ilyen, úgy a konzolt ez a szemlélet minőségileg épp úgy kinyírná. Mert csak annyit tehetsz meg amennyit az nv enged!
Ezért írtam már korábban azt, hogy a Shitworks-öt az AMD-nek (illetve a Sonynak és M$-nak) kellene kinyírnia, azzal, hogy sehova nem engedik be. A fejlesztőktől megkövetelni azt (és a saját konzoljukon megkövetelhetik), hogy átlátható működésű elemeket használjanak, sőt megkövetelni azt is, hogy a konzolra készített játékaikat csak akkor portolhatják, ha PC-n is ugyanúgy átlátható működésű elemeket használnak. És ennyi, ezzel a probléma méregfoga ki is van húzva.
A játékok minőségének emelkedéséhez, illetve a versenyhez, erre lenne szükség, és ez még a PC-nek is jót tenne.
-
pakriksz
őstag
már volt egy ilyen tegrás konzol nem? Az is bukta volt... Bár az nem az nv név alatt volt, úgyhogy lehet saját név alatt a sok fanboy megvenné.
-
tibcsi0407
félisten
Elnézést, felszínesen fogalmaztam.
Főleg az exkluzívokra gondoltam a két jelen gen. konzol esetében. Szerintem kevés, ami van és vonzó is ( de ugye ezek a dolgok szubjektívek) . PS3-at pl csak PS only címek miatt vettem a PC mellé. Ha jó saját exkluzív játékokkal tudna előrukkolni az NV, akkor a hozzám hasonló célközönség venne olyan gépet. Persze ezek mind csak elméleti dolgok a részemről.
Arról nem beszélve, hogy az AMD uralta konzolpiacon kialakulhatna egy másfajta harc, ami nekünk vásárlóknak lehet jó lenne. Ugye egy második gyártó árversenybe kényszeríthetné a piacot. -
Raysen623
addikt
Hát persze hogy saját konzolt akar az NV, főleg azért mert az AMD szinte a teljes konzolpiacot uralja jelenleg, ő meg ebből is kiesett. Meglátjuk mire lesz képes a nagy NV...
-
Crytek
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #7 üzenetére
Csak ezzel az a baj hogy nem elég ha készitwnek egy droidos konzolt.Valamivel oda is kell vonzani a népeket ezek pedig csak exklúziv címekkel lehetséges, ahhoz pedig komoly partnerek is kellenek.Az eddigi tegra támogatás láttán sajnos nincsenek partnerek.Az NV meg nem hiszem hogy hirtelen átmegy majd játékgyártóba.
Ez még elég ködös ,de ha lesznek ütös game-ek rá engem megvettek.
-
whYz
őstag
válasz
tibcsi0407 #7 üzenetére
Az a tobb mint 400 PS4 jatek szegenyes? Nem tudom mit varsz egy alig 1 eves konzoltol.
-
Telda
addikt
Lehet én vagyok ilyen maradi, de vagy egyáltalán ilyenre igény?
-
Televan74
nagyúr
Itt lesz AMD vs Nvidia harc?
-
tibcsi0407
félisten
Igazából egy komolyabb asztali konzollal előállhatna. Így 3-an versenyeznének a piacon (Wii U-t szándékosan nem írom). Még nem is lenne késő, mert a PS4 és XBONE is elég szegényes játékfelhozatallal rendelkezik egyelőre. Erős ARM alapú konzol Maxwellel.
-
GIJoe
addikt
már megint konzolt akar, semmi nem lesz belőle...
-
Crytek
nagyúr
Egy két ütős exklúziv címet csinálhatnának rá kiaknázva az X1 minden erejét.
-
Cooley18
aktív tag
Kellőképp olcsóra szabva még működhet is, de ha jól sejtem az elsődleges célpontok az USA és egyes távolkeleti régiók. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből az egészből (elsősorban a felhős mutatványból).
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért kíváncsi lennék, hogy a Shield eladások mit jelentenek a piacon a tablet, kézi konzol szegmensben.
-
Duck663
őstag
Na épp ezt írtam le tegnap, hogy az nv egy saját kis konzollal készül, amin mehetnek a komolyabb játékok felhőből, a kisebbek meg az eszközről, TV-n, a shield-del irányítva, vagy akár a shileden is. Így eladja a shieldet, magát a konzolt, és teslás szerverekre is szükség lesz. Az nv fanboy tábora (a gtx970-es balhé is mutatja) meg van akkora, hogy lehet rájuk építeni. A kérdés csak az, hogy a fanboy tábor felépítése milyen, és sikerül-e megszólítani, vásárlásra bírni őket. De megjegyzem ez még így is elenyésző kockázattal jár, mondjuk egy komoly asztali konzolhoz képest. Arról nem is beszélve, hogy a Shitworks elemeket így a fejlesztőkre lehet kvázi erőszakolni. Nincs dokumentáció, ha akartok valamit itt, használjátok ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Shield tablet frissítései mellett egy másik androidos eszköz nem lenne lényeges többletköltség.
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest