Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
HP Elite Mini? Tetszenek a HP-s cuccok, bár ők tudtommal inkább ilyen irodai "workstation" gépeket gyárta(t)nak. Több érdekes videót láttam Tube-on, ahol ilyen öregebb brand gépeket javítanak fel teljesítményben, hogy ma is használhatóak legyenek valamire. Nekem is van még itthon egy HP asztali gépem DDR2-es alaplappal, meg valami LGA775 cerka processzorral, azt viszont nehéz bárhová is fejleszteni már 2023-ban.

-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszönöm!
Igen, ez egy integrált processzoros alaplap, amiben egy Intel N100 van.
Picivel többért és hasonlóan olcsó áron lett volna ez az LC Power ház, már előlapi portokkal és paneltáppal: [link] [link] Szintén hasonló áron, sőt, valamivel olcsóbban és szerintem minőségben is jobb választásként még ez az Akasa ház: [link]
Méretre ezek már nagyobbak lettek volna és tetszett a Chieftecben az, hogy perforáltabb, jobban szellőzik, mert néma PC-ben gondolkodtam, de ez a szál végülis össze is jött, meg nem is, mert muszáj voltam még így is ventilátort rakni bele, hogy ne főzzem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Igen, ez egy integrált processzoros alaplap, amiben egy Intel N100 van.