- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Igen a Kodi-s Fórum-ot régóta ismerem, de közben folyamatos a változás már a videó lejátszás hardvereinek világában, itt is úgy kell külön kikeresni, ha valamire kíváncsi vagyok, hogy tudja e. Azt is gyak. egy webshop-ból tudtam meg véletlenül, hogy már a Pentium procik is támogathatják a HDR-t.
Hát azért itt írnak érdekes dolgokat, ugye nincs dual channel RAM az ilyen kis Box-okban, ez pedig visszavetheti az IGP teljesítményét. Kérdés, hogy ez videó lejátszás szempontjából érezteti e a hatását, vagy számít e bármit is. (Pl. egy 4K / HDR / 100Mbit-es videónál).
-
"Bár manapság a mini PC piac kissé belassult, nem olyan sok a friss infó mint régebben..."
Lehet, szerintem a kártyaPC-k is panganak, bár azokat is látom, hogy próbálják azért már erősebb procikkal is szerelni. [link] Ez pl. ugyanazt a procit kapta, mint, ami az én Asrock lapomra van integrálva. Lehet elérkeztek a platform teljesítőképességének a határára? Itt azért már a fizikai méret is (gondolom én), hogy gátat szab a további teljesítménynöveléseknek.
-
Köszi!
Igen, a CPU léghűtés toplistával már erősen csúszok, kb. egy hónapja is emlegettem már, hogy nekiállok... mindig közbejön valami, de azért jár a fejemben a téma.
Az Asrock Deskmini X300 volt egyébként a másik versenyző, akin gondolkodtam, mert elég jó teszteket láttam vele YouTube-on, főleg Eta Prime csatornáján. Ezek az új APU-k már elég jók, viszont két bajom volt vele. Ez a minigép egyfelől nem csendes, másfelől egy 5600G-vel már belenyalna 90+ wattba. De a teljesítménye már vállalható, szerintem, itt egy érdekes teszt ezzel a párossal: [link]
Szerintem jelenleg olyan 130-140k forintból összepakolható egy ilyen miniconfig, ami azért már elvisz ezt-azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest