Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
"Ettől még lehetne a hardver üzletág megtérülési aránya akár 30% is."
A teljes Systems & Technology üzletág nyeresége áll jelenleg 27%-on, és folyamatosan zuhan negyedévről negyedévre. Ebben benne van minden, többek között a vélhetően igen nyereséges RISC rendszerek (System i, System p, System z) és a Power architektúra eredménye is (amiknek eladásáról egyelőre nincs szó).
http://www.ibm.com/investor/attachments/events/IBM%201Q14%20Earnings%20Press%20Release.pdf
Hogy a Lenovonak értékesítendő System x vonal ebből mit produkált, arra majd az akvizíció lezárása utáni számokból következtethetünk, de gyanítom, hogy rendesen lehúzta az eredményt, tekintve, hogy pl a Dellnél az x86-os szerverek marginja az utolsó publikus jelentésük szerint 4% volt, ami persze még így is magasabb, mint a 2,5%-os jövedelmezőségű PC-s biznisz

http://i.dell.com/sites/doccontent/corporate/secure/en/Documents/neoQ2FY14tables.pdf
Persze meglehet, hogy előbb utóbb Power Systems is szenvedni fog, mert igaz, hogy jóval nyereségesebb, mint az x86-os szerverek, a RISC rendszerek forgalma viszont látványosan zuhan globális méretekben, így az IBM-né is, pontosan az olcsó x86-os szerverek tarolásának köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest