Új hozzászólás Aktív témák
-
lappa86
aktív tag
Ez szintén nem lehetséges több okból sem, már ott megbukna a dolog, hogy a kézzel írt számlákat nem lehet csak úgy egyik napról a másikra betiltani, ahhoz évtizedek kellenek, hogy minden Pista bácsi e.v. is elektronikus számlát bocsásson ki. No meg ott vannak az oroszok, kínaiak, indiaiak, japánok, amerikaiak, akikre nem tudnál egy EU-direktívát csak úgy kiterjeszteni.
Jó, hogy előjött ez a hozzászólás, mert így világosan látszik, hogy egy ilyen apróság is komoly fejlesztést és jogszabály-módosításokat igényel ahhoz, hogy teljesen automatizálható legyen. És akkor hol vagyunk még az olyan morális dilemmáktól, mint hogy az önvezető autó kinek az életét óvja meg egy elkerülhetetlen balesetnél. Én ezért gondolom azt, hogy az a jövő, amit a cikkben lefestettek, sosem jön el.
#120: Én tök szívesen vitatkozom bármiről, mert szeretem látni mások véleményét; láthatod, hogy próbáltam veled szemben érvelni, és azt is láthatod, hogy más sem ért velem egyet, mégis tudok velük érdemben beszélgetni. De sajnos vannak olyan típusú emberek, akikkel nem lehet, mert
a) nem értik, hogy a másik miről ír,
b) prejudikálnak,
c) okoskodnak,
d) olyanról is véleményük van, amire nincs rálátásuk,
e) ellenben nem riadnak vissza a sunyi módon elejtett, finom kis személyeskedésektől.
Sajnos most nem tudtunk érdemi kommunikációt folytatni, ha a fentebb felsoroltaktól türtőztetni tudod magad, akkor szívesen beszélgethetünk, ha csak trollkodsz, akkor viszlát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged