Új hozzászólás Aktív témák
-
dhstyle
tag
én azon sírok be ,hogy kvázi azt írják az értékelésnél a játék kiváltságaihoz , hogy úgymond szépen fut
könyörgöm egy konzolról beszélünk , itt minden tökéletesen kéne fusson.. na mindegy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ciccuka
veterán
Cs918 TV Boxba alapból bele van építve.
-
-
Praston
tag
Androidon nekem is megvan. Nagy kedvenc. Sokszor jobban elszorakozom ilyen kis jatekokon, mint sok AAA-n.
-
Crytek
nagyúr
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ezért jó az amazon appstore-nak a "tagja" lenni ott ingyen adták
(Mondjuk nem csak ezt már vagy 50+ ingyen cuccot húztam be így) -
DiamondBack
senior tag
Okostelóra olcsóbb párszázzal... Mégiscsak zsugori magyarok vagyunk ☺
-
Crytek
nagyúr
Hihetetlen ,hogy minden bőrt lehúznak erről. Ha jól emlékszem anno NV Tegra mobil game volt.Aztán azóta ömlik mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- További aktív témák...
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
könyörgöm egy konzolról beszélünk , itt minden tökéletesen kéne fusson.. na mindegy ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A más platformon való létjogusultsága miatt írtam és a (róka)bőr szóra ugrottam rá. Nem igazán lehet annak nevezni, mert csak a játék 2. részét adták ki más eszközökre és nem a 99. folytatást vagy a HD HD remake-jét.