Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhstyle
tag
én azon sírok be ,hogy kvázi azt írják az értékelésnél a játék kiváltságaihoz , hogy úgymond szépen fut
könyörgöm egy konzolról beszélünk , itt minden tökéletesen kéne fusson.. na mindegy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ciccuka
veterán
Cs918 TV Boxba alapból bele van építve.
-
-
Praston
tag
Androidon nekem is megvan. Nagy kedvenc. Sokszor jobban elszorakozom ilyen kis jatekokon, mint sok AAA-n.
-
Crytek
nagyúr
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ezért jó az amazon appstore-nak a "tagja" lenni ott ingyen adták
(Mondjuk nem csak ezt már vagy 50+ ingyen cuccot húztam be így) -
DiamondBack
senior tag
Okostelóra olcsóbb párszázzal... Mégiscsak zsugori magyarok vagyunk ☺
-
Crytek
nagyúr
Hihetetlen ,hogy minden bőrt lehúznak erről. Ha jól emlékszem anno NV Tegra mobil game volt.Aztán azóta ömlik mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
könyörgöm egy konzolról beszélünk , itt minden tökéletesen kéne fusson.. na mindegy ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A más platformon való létjogusultsága miatt írtam és a (róka)bőr szóra ugrottam rá. Nem igazán lehet annak nevezni, mert csak a játék 2. részét adták ki más eszközökre és nem a 99. folytatást vagy a HD HD remake-jét.