- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Tim: igazából az ''úton van'' jelző az az én esetemben azt jelenti, hogy eddig ''lusta voltam érte elmenni''. Valamelyik nap beszéltem a tulajjal, elsején jön felém és bedobja a gépezetet.
hcl: nagyon tetszik az elképzelés, el is kezdtem már foglalkozni a Linux-szal, értem is hogy mi az a grub, de a jelenlegi tudásom kimerül abban, hogy Lilivel csinálok egy Ubis bootos penrájt, és feltelepítem, majd használom. Mindíg kinevezek egy Linuxos notit amin majd megtanulok linukszolni, és amint ez megtörtént, akkor kihagyhatatlan ajánlat miatt el is adom a gépet.
(Kb 3 db. Lenovo T61-gyel játszottam már el ezt..)
Most vagy sikerül életre keltenem egy HP NX valami Pentium M-es gépet és azzal fogom ezt véghez vinni, vagy egy Amilo fogja ezt a szerepet betölteni, csak ez még a jövő zenéje. (Mindkettőbe kellene RAM, csak sajnálok sokezeré' DDR2 SoDimmet venni.)Telepítéskor megadod, hogy a winyó bootszektorába tegye a loadert (disztrótól függően Grub vagy Lilo) és az már jó esetben be tudja bootolni az olvasóban levő CF-et. -ha nincs benne a gépben a CF,vakkor viszont gond nélkül indul a Win, ugye?
-
MurdR
veterán
Tegyen valaki igazságot már!
-
MurdR
veterán
válasz
szabonagyur #40 üzenetére
Fenyő: a K-Meleon-os részen valamiért átsiklottam, ha bekapcsolom este, szerintem fel is teszem.
-
MurdR
veterán
SwissBread: A Windows 2000 az NT alapokon nyugszik, otthoni felhasználásra nagyon stabil OS. Azért nem XP, mert az már túl hájgend ehhez a laptophoz.
Wifi dongle?
Áhh, nem érted Te még ezt a retro életérzést még. Az USB-s wifi az kb olyan, mint ha egy 1200-as Ladába GPS-t építenél a műszerfalba.7: ismerem, szoktam vele tolni amikor rámjön, csak sajnos elég kevés időm van mostanában CS-n kívül mással is játszani
DarthSun: akkor nosza, addig szerezz amíg nem vásárolom fel az összeset.
Dyingstar: Idővel azt is szeretnék majd, meg még párat a T-szériából.
Zsolt72: köszi és köszi
Nagynorbiman: köszi
-
MurdR
veterán
Rosszul emlékeztem, 1700Ft, javítottam is.
A beépített CF olvasóval próbáltam összehozni, de nem megy.
Pedig az lenne a királyság.RAM:
Ebayen keress rá, micron 512 sodimm SD, ki fogja dobni találatként, frísippinges
(Bocsi most nem linkelek mert már lefeküdtem, de ha nem találod, holnap belinkelem)Bitpork: ez csak természetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest