Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Én szkeptikus vagyok evvel kapcsolatban. Jó lenne, de fogadni mernék hogy sokszorosan drágább lesz mint bármilyen más memória chip. Egy gyártónak se érdeke hogy szétzúzzon egy jól tejelő flash memória eszközös portfóliót. A gyártók azon dolgoznak épp hogy miként lehet olcsósítani a flash chippeket ha kell minőség/életartam rontással is
Szerintem még idén de jövőre biztos hogy lefeleződik az ssd ára, de azok már ilyen paramétereiben sokkal gányabb chippekböl lesznek felépitve.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest