- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
Ertem amit mondani akarsz, es meg reszben egyet is ertek vele. Egyetlen problemam, hogy erre nem igazan tudok kurzust vagy konyvet ajanlani, mivel altalaban bevezetnek valamilyen formalizmust aminek segitsegevel bemutatjak az algoritmusokat. Ha van turelmed neten keresztul ingyen tanitani akkor hajra, minden tiszteletem a Tied.
Felek azonban, hogy a forumtars turelmetlen, es a te ajanlasod latszolag meg egy lepessel hatraltatja a 3D-s repuloprogramjahoz vezeto utjan.
repvez:
az a gond, hogy azt hiszed jobban tudod hogyan kell programozni tanulni mint sok-sok tapasztalt ember aki a kurzusokat osszeallitotta es a konyveket megirta. Ezek segitsegevel mar tobb generacionyi programozo tanult. Ha valamelyiket elkezded es valami nem vilagos, akkor konkret kerdesekre a programozos topicban kapsz valaszt.Amit en csinalnek a helyedben: megtanulnam egy nyelv alapjat es a legalapabb algoritmusokat es adatstrukturakat (tekintsd ugy mint a szukseges rossz). Utana keresnek egy 2D konyvtarat amiben egyszeruen lehet pontokat, vonalakat rajzolni. Tobb nyelvben van valamilyen Canvas. Ha mar ez megvan, akkor tudsz egyszeru vizualis programokat irni: egy kort iranyitani billentyuzettel, utkozest eszlelni, akar egy kis fizikat belevinni. Ez az a resze ami szerintem erdekelne. Erre a szintre par honap alatt el lehet jutni. En is jatszottam hasonlokkal tizenevesen Pascalban.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest