- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
kbyte1024 #44 üzenetére
Én egy olyanra várok, amit ehhez hasonlóan praktikusan az erkélyhez lehet fogatni, hogy nekem kézre essen, de idegen ne érje el. Csak mozgásra kapcsol be emiatt sokáig bírja és ha megnyomom a műanyag pöcköt a házán kiköpi az akksit meg az SD kártyát egy tokban, tehát mindkettőt egyszerre egy mozdulattal cserélem. Kvázi mindentől független, filléres.
Ez így nekem praktikus lenne, de ilyet egyelőre nem láttam még. Ha látnék ilyet akkor azért tennék az erkélyre, hogy onnan lássa a kerítést. De most valami rendszert kiépíteni és akkor net, meg NAS, meg szünetmentes táp meg szoftver licenc meg ég tudja értesz, többe kerül, mint az cucc amit egy betörő összesen elbír, nem vagyok én bank, most mit tud elvinni?
Ha elbírja a kanapét akkor megdolgozott érte -
bot1978
senior tag
válasz
kbyte1024 #42 üzenetére
Nem biztos hogy ér valamit, meg az is lehet egyébként, hogy hülyeség az egész és semmi baja nem lesz -40-ig, vagy lehet éppen az is megoldás hogy szétkapod lemaszkolod az optikát és a többit flakonos lakkal megkínálod. Általában az a baj, hogy oxidálódik extrém gyorsan minden, ha le van lakkozva az segíthet.
Sógor kitett egyébként nyáron egy mozgásérzékelős kémkamerát a hátsó kertbe, hogy bemásznak e, mert érdekesen nézett ki a kerítés. Semmi baja nem lett egy kis esőtől viszont az SD kártya csatija (ez ilyen csak mozgásra bekapcsoló saját akksis, saját magára rögzítő pendrive méretű kínai izé) pár alkalom után elengedte magát, szóval nézegetni kell, hogy mi van rajta, mit vett fel, de ha nézegeted meg is hal tőle.
Ezek ilyen (néha praktikus) játékok. Egy-egy rejtély megoldására beválhat, de mint megfigyelő rendszer már felejtős. -
bot1978
senior tag
Jó kérdés. Nekem is szemet szúrt. Mivel nem tartalmaz semmi elektronikai alkatrészt, ami -10 alatt ne működhetne én (lehet hogy rosszul) a párakicsapódás miatti rövidzárra gondolok elsőre. Ha meg ez megtörténik, akkor szevasz Magyarországra tök alkalmatlan a cucc. Éjjel ezt a hőmérsékletet mi rendre minden évben elérjük azért hosszabb-rövidebb időre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest