- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Szerintem valami mozgásérzékelős csoda elég lehet neked.
Arra kell esetleg figyelni, hogy a 220hoz ne férjen hozzá rosszakaró. Simán lehet olyan pl. panelban, hogy a lépcsőházi kismegszakítót lenyomják, azt fél-egy nap múlva mennek be. Vagy kettő. Azaz, valami hosszú szünetmentes jószág se árthat. Persze rokonoknál ez annyira nem vészes, csakhát.Ami nálam van Hikvision az valami ilyesmi, ismi huszonezerért jutott hozzá, volt valami kedvezménye is, de szerintem 30-35 közt megáll. Ehhez kell egy táp, ami 1-2 ezer, vagy egy POE switch, ami inkább 8-10E vagy több, de az több kamerát is ellát. Kell ugye valami internet, meg ha szeretnéd rögzíteni a képet, akkor tárhely, állandó eléréssel. Erre talán Google Drive is jó lehet, de azzal nem próbáltam. Nekem a NAS-ra mentett, FTP-n. Ez utóbbi kiépítéstől függően 50-60E minimum+merevlemez, határ a csillagos ég. Esetleg a kamerába épített sd kártya is jó lehet, de azt ha lenyúlják a kamerádat, akkor azt is...
Ez email-t küld, 1-2 vagy 3 címre, amit ha a mobilodon van valami beállítva, akkor megkapod. Ezen túl a Hik-Connectre is be-bejelentkezik, az is jelez, hogy van riogatás, de nem olyan sűrűn, meg az nekem csak egy app a telefonon, onnan nincs levelezés beállítva, de talán tudna küldeni, nem tudom.
A kamera beállítható úgy, hogy 1-5 másodperccel az esemény előtt és 1-5 másodperccel az esemény után is már/ még rögzítsen. Azaz a teljes folyamat megörökítésre kerül, emellé még ilyen esetekben gyorsba pár másodpercig 1-1 felvételt is csinál - állóképet, asszem ~1-5 körül, de pontosan nem néztem, mert nem érdekelt.
Ez valami HikVision 211x (x valami szám), infrás, dóm, de nem forog, vandálbiztos kültéri házban van. Egynek jó lehet. Igaz, csak 720P, de elég jó képet ad, ráadásul szénné lehet paraméterezni. Hangot sajna nem rögzít és nem is tud sugározni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest